Digidexo.com

2000 Calorie Hypoglycemic dietter

For en person med hypoglykemi, symptomer på svimmelhet, humørsvingninger, skjelving og sult er vanlig, på grunn av en blodsukkernivå som er lavere enn normalt. Å behandle hypoglykemi, er en diett anbefales som forsinker mat absorpsjon. De fleste med denne tilstanden vet at å spise små måltider oftere er en nøkkel til å håndtere hypoglykemi. Hvilke matvarer skal konsumeres, er imidlertid ikke kjent. Hvis legen foreslår en 2000 calorie en dag diett, her er de retningslinjer du bør følge.

Måltider og kalorier

Din mat for dagen bør deles opp i seks måltider. Frokost, lunsj og middag bør være mindre enn en typisk måltid som en person uten hypoglykemi ville spise. I stedet de kaloriene bør lagres for mellom måltid snacks og en sengetid snack. En utveksling diett system er best for å hjelpe deg å finne ut hva du skal spise når. (Se Ressurser under for et utvalg diagram.) I utgangspunktet er måltider organisert slik at du spiser en matvare fra hver matvaregruppe per måltid, avhengig av størrelsen på måltidet. For eksempel, for frokost vil du spise en frukt utveksling, 1 egg eller kjøtt utveksling, en brød utveksling, en fett utveksling og en melk utveksling. Middag vil doble opp på kjøtt og brød. Din midt på ettermiddagen snack ville være en kjøtt utveksling, to brød børser og en fett utveksling.

Karbohydrater

Personer med hypoglykemi bør aldri eliminere karbohydrater fra kostholdet. I stedet bør de øke komplekse karbohydrater i kostholdet. Fordi komplekse karbohydrater absorberes langsommere enn enkle karbohydrater, de bidrar til å regulere blodsukkernivået. Mens økende komplekse karbohydrater, bør du også øke fiber som det ytterligere forsinker opptaket av karbohydrater. 1 Karbohydrat utveksling ville være 1/2 kopp kli frokostblanding eller 1/2 bagel.

Frukt, grønnsaker og bønner

Frukt, grønnsaker og bønner er høy i fiber som trengs for å bremse karbohydrat absorpsjon. Frukt bør være frisk eller hermetisk uten sukker. Grønnsaker gir vitaminer og mineraler og bør kjøpes friske eller frosne. Hermetiske grønnsaker bør skylles for å fjerne overflødig salt. Bønner skal ikke bakes, eller refried. Kikerter og lima bønner bør unngås. Alle andre former for bønner er akseptabelt. Frukt, grønnsaker eller bønne børser varierer fra 1/3 kopp til 1 kopp avhengig av type og stivelse innhold.

Protein

Protein er en essensiell del av et hypoglykemisk diett. Kjøtt bør imidlertid være lite fett og og forberedt uten steking eller legge fett. Det er viktig å fjerne noe fett fra kjøttet før den kokes. Også, aldri legge til enkle karbohydrater (mel, brødsmuler eller andre belegg mikser) til kjøtt før den kokes. Riktig mengde kjøtt (exchange) for en hypoglycemic måltid er 4 gram av rått kjøtt (3 gram kokt kjøtt), ikke medregnet bein. Din kjøtt porsjon bør være på størrelse med en kortstokk.

Matvarer for å unngå

Det er flere matvarer som en person med hypoglykemi bør begrense og unngå. Ikke bruker koffeinholdige drikker som de forverres hypoglycemic symptomer. Også unngå alkohol, spesielt på tom mage. Fetende mat bør også unngås.