Digidexo.com

Sørg Vs. Boost Nutrition Drikk

Sørg Vs.  Boost Nutrition Drikk


Næringsdrikker bidra til å gi kosttilskudd elementer som ikke kan forbrukes i løpet av dagens måltider. For noen er næringsdrikker brukes som en erstatning for faktiske måltider på grunn av tidsbegrensninger eller alderdom. Du kan bruke næringsdrikker for å fylle hullene som dine måltider ikke dekker. To av de ernæringsmessige drikke tilgjengelige alternativene er Boost og sikre, som begge har flere produkter i sin linje.

Produkter

Boost og sikre begge tilbyr flere typer næringsdrikker. Boost selger sin standard drikke, barn Essentials, Boost Plus for å få vekt, Boost High Protein og glukosekontroll for diabetiker forbrukere. Sørg tilbyr sine standard ernæring shake, Sørg Plus for vektøkning eller vedlikehold, Bone Helse, Immune Helse, Muscle Helse og klinisk styrke for å øke den generelle helsen. All Boost og sikre at produktene kommer i åtte unse plastbeholdere med twist off plastlokk.

Ingredienser

Standarden Sikre ernæringsdrikk inneholder primært vann, mais maltodekstrin, sukker, maissirup og melkeprotein. Andre ingredienser inkluderer kakaopulver for å gi en sjokolade smak, soyaolje, soyaproteinisolat og rapsolje. Det vanlige Boost drikke har vann, sukker, corn syrup, melkeprotein konsentrat og vegetabilsk olje som inneholder raps, solsikke og mais. Boost ernæringsdrikk har også en sjokolade smak på grunn av kakao og alkali.

Andre smaker og veibeskrivelser

Bortsett fra standard sjokolade, den Sørg drikke kommer også i vanilje, melk sjokolade, jordbær og fløte, smør pecan og kaffe latte smaker. Det vanlige Boost ernæringsdrikk kommer i sjokolade og vanilje smaker. Begge typer drinker bør oppbevares i kjøleskap for å holde seg kald.

Ernæringsmessige Innhold og kalorier

Boost drink inneholder 10 gram protein og 300 gram kalsium, mens Sørg drikke har ni gram protein og 300 gram kalsium. Boost drikke har 60 milligram av vitamin C, mens Sørg drikke har 30 milligram av vitamin C. Sørg drikke har i underkant av ett gram fiber, mens fiber ikke er inkludert i Boost drink. Boost drikke har 240 kalorier og fire gram fett. Sikre ernæringsmessige drikke har 250 kalorier og seks gram fett.