Digidexo.com

Hvordan Heal Brusk Piercing Støt

Hvordan Heal Brusk Piercing Støt


Brusk piercinger kan se bra ut, men noen ganger kan du få støt på stedet av dine piercinger som kan være vanskelig å bli kvitt. Det er mange forskjellige behandlinger for å bli kvitt dem som har hjulpet andre som arbeider med denne vanlig problem. Her er noen forslag til hvordan du bli kvitt noen brusk humper du har, og komme tilbake til å se og føle voldsom om kroppen din kunst.

Bruksanvisning

•  La smykker på plass med mindre du opplever rødhet, smerte eller hevelse.

Vask brusk piercing bump med en anti-bakteriell såpe for å holde det berørte området rent. Aldri ta på piercingen med mindre du har vasket hendene først. Hvis du opplever rødhet, smerte eller hevelse deretter fjerne smykker til brusk bump har grodd helt.

Sug din brusk brak med havsalt hver dag ved å bruke 1/8 teskje havsalt i en 8 unse glass med varmt vann. Bruk bomullsdotter for å bruke havsalt til brusk bump, ved å holde den våt bomullsdott på plass over den.

Sett varm kamille te poser over det berørte området. Du kan bruke disse med havsalt eller veksle de dagene der du bruker dem for en effektiv behandling.

Ta vitamin C og sink daglig for å forebygge eller helbrede infeksjoner.

Bruk Mederma til å behandle og redusere arrdannelse fra brusk humper.

Tips og advarsler

  • Det kan ta fra tre måneder til ett år for en brusk bump å fullstendig helbrede avhengig av hva slags piercing du har hadde gjort, og hvis du er vedvarende i å behandle den.
  • Det finnes tre ulike typer brusk støt: Byller er den mest vanlige, Hypotrophic arrdannelse er en hevet området rundt utgangshullet av en piercing og Keloider er de vanskeligste å behandle og ofte må fjernes kirurgisk. Den beste måten å finne ut hvilken type brusk bump du har er å gå til en hudlege.
  • Noen anbefaler å bruke tea tree olje for brusk støt mens andre ikke gjør det. Hvis du bestemmer deg for å bruke tea tree olje sørg for at du har utvannet den før du bruker den på huden din.
  • Hvis du merker noen rødhet, infeksjon eller hevelse gå se en lege umiddelbart.
  • Noen anbefaler å bruke en antibakteriell såpe som inneholder chloroxylenol eller triklosan siden disse to ingrediensene kjempe mange forskjellige typer bakterier.
  • Endre til titan smykker selv etter at du har hatt en piercing i lang tid har vist seg å være gunstig i å hjelpe til å bli kvitt noen arrdannelse.
  • Ikke bruk Betadine, hydrogen peroxide eller spritservietter å rengjøre brusk humper siden de kan føre til irritasjon.
  • Aldri prøve å pop en brusk bump siden dette kan skade huden og føre til mer smitte.