Digidexo.com

Sugar-Free Candy Næringsinnhold

Ernæring fakta etiketter er funnet på baksiden av noen bearbeidet mat. Formålet med ernæring fakta etiketten er å gi potensielle forbrukere med informasjon vedrørende innholdet av mat hvor de vil være tidkrevende. De ernærings fakta for sukkerfrie drops vil være avhengig av den type godteri som det er og merkenavnet fremstilling av sukkertøy.

Visning Størrelse

Den første delen av ernæring fakta etiketter av et sukkerfritt godteri vil gi potensielle forbrukere med en servering størrelse. Servering størrelse vil hjelpe den potensielle forbruker av den sukkerfrie drops med informasjon om hvor stor den anbefalte servering er slik at de kan nøyaktig beregne næringsstoffer og vitaminer i porsjoner de vil forbruke. Å vite servering størrelse og mengde per servering av hvert næringsstoff vil tillate potensielle forbrukere til å overvåke sitt inntak av hver vitamin og næringstilsvarende. Den tjener størrelse for sukkerfrie drops vil være en viss mengde av stykker; servering størrelse vil variere fra et drops til en annen.

Kalorier

Mengden av kalorier per porsjon på noen sukkerfrie drops ernæring fakta etiketten er under servering størrelse. Bare fordi en candy er sukkerfri betyr ikke at det vil være fri for kalorier. Diabetikere bør informeres om dette og bli minnet på å vurdere kaloritelling per porsjon av sukkerfri godteri som de spiser.

Næringsstoffer

Den andre delen av ernæring fakta etiketten vil liste totale g av de nevnte næringsstoffer i hver visning av størrelsen på sukkerfrie drops. Totalt fett, kolesterol, natrium, total karbohydrater, kostfiber, sukker og protein vil bli oppført i denne delen, og porsjoner vil bli oppført i gram eller milligram. Til høyre for disse mengder er prosent daglige verdien av næringsstoffet, blir den prosentvise daglige verdi basert på en 2000-kalori daglige inntak.

Vitaminer

Eventuelle vitaminer som er i sukkerfrie drops noteres følgende listen av næringsstoffer og mengden av nærings per porsjon. Hvis vitaminer ikke er inkludert i den sukkerfrie drops, da denne delen av candy ernæring fakta etiketten vil ikke være til stede. Vitaminer vil bare måles ved prosent av daglig verdi. Kalsium og jern kan finnes i noen sukkerfrie drops.

Ingredienser

Ingrediensene i den sukkerfrie drops vil bli oppført under ernæring fakta etiketten og vil være forskjellig fra en godteri type til en annen. Ingredienslisten vil ligne på vanlig godteri, som inneholder slike ingredienser som kakao og smakstilsatte oljer, sitronsyre, og fargestoffer. Forskjellen i listen av ingredienser i en vanlig sukkertøy og et sukkerfritt drops er fravær av sukker i sukker-frie sukkertøy. I stedet for sukker, er sukkeralkoholer som for eksempel sorbitol og laktitol anvendes for å søte godteri.