Digidexo.com

vann i kne årsak

Botemidler for vann på kne

Botemidler for vann på kne


Vann på kneet, også kalt hydrarthrosis eller kne effusjon, er en ansamling av væske i leddet som kan skyldes direkte traume under sport eller repetitive stress fra overdreven trening. I enkelte tilfeller kan vann i kneet være forårsaket av en kronisk sykdom. Behandlingen bør være basert på årsaken. Forebyggende tiltak og rutine helsetjenester kan bidra til å redusere re-forekomst.

Skader

Personskade eller skade på kneet mot slag kan føre til væske til å hope seg opp i leddet. En pause på ett av de legg ben, slik som femur, patella eller øvre del av tibia eller fibula kan resultere i vann på kneet. Menisk eller leddbånd tårer i kneleddet ofte føre til hevelse rundt kneet. Belastningsskader fra overdreven trening eller overtrening kan bidra til væskeansamling.

Forhold

Kroniske medisinske tilstander, inkludert osteoarthritis, Revmatoid leddgikt og gikt kan bidra til kneet hevelse, ifølge Mayo Clinic. Bursitt eller en lokalisert infeksjon i kneleddet kan også resultere i et overskudd av væske som omgir skjøten. I sjeldne tilfeller kan en cyste eller svulst være årsaken. The American Academy of ortopediske kirurger rapporterer Lyme sykdom ofte påvirker kneleddet forårsaker hevelse og smerte. Finne årsaken er viktig å få riktig behandling.

Behandling

Vann på kneet skal bli behandlet som andre inflammatoriske skader. Rest, glasur felles hvert 20 minutt og heve kneet over hjertet anbefales å redusere hevelse. Du bør søke lege for videre evaluering. Anti-inflammatoriske medisiner kan anbefales og bør brukes som anvist. Legen din kan bestille en X-ray, MR og blodprøver. Fluid kan aspireres for å se etter infeksjon eller blødningsforstyrrelser.

Forebygging

Tillate hevelse i ledd for å løse før du gjenopptar trening eller sportsaktiviteter. Når skaden er leget, velger lav effekt eller ikke-vektbærende aktiviteter. Vekttap kan bidra til å redusere belastningen på kneleddet. Cross-trening er foreslått for å hindre belastningsskader som påvirker kneet. Styrke øvelser, slik som leg extensions, er gunstig og bidra til å stabilisere kneet. Hvis en medisinsk tilstand er årsaken til hevelse, søker rutine omsorg som anbefalt av legen din.

Diaré Årsaker og behandling

Ifølge medicinenet, er diaré stede når en person opplever hyppig avføring eller et loose av avføring. Individer forskjellig på hva som er "normalt" for begge av disse variablene, slik at viktige kriterier er at frekvensen eller løshet er mer enn vanlig. Enten symptom kan indikere diaré, men de ofte opptrer sammen.

Virusinfeksjon

Sammen med diaré, ledsagende symptomer inkluderer magekramper, oppkast og kvalme. Virale infeksjoner som forårsaker diaré er smittsom og kan føre til epidemier som infeksjoner passere fra en person til en annen. Denne type diaré vanligvis varer fra to til tre dager, og selv om ubehagelig for offeret, er vanligvis ikke er livstruende.

Matforgiftet

WebMD påpeker at forurenset mat eller vann kan forårsake diaré. "Food poisoning" er en felles betegnelse for denne tilstanden. Det varer vanligvis for rundt tjuefire timer. Utbruddet kan være ganske umiddelbar etter å ha spist mat hvis toksiner i mat før konsum. Noen ganger, kroppen produserer giftstoffer etter matforbruk. I så fall kan symptomene først frem 7 til 15 timer er gått. Food opplevde når du reiser til varme land og land med dårlige sanitærforhold kan bære E. coli som resulterer i diaré, den beryktede "Montezuma Revenge."

Bivirkninger

Diaré er en bivirkning av mange stoffer, slik at hvis diaré begynner kort tid etter starten bruk av et nytt medikament, er at medikamentet mest sannsynlig årsak. Antacida og legemidler med magnesium er de verste synderne, men de er de to på toppen av en lang liste med potensielt diaré fremkallende stoffer. Hvis diaré utvikler seg fra et nytt legemiddel, er det lurt å oppsøke lege umiddelbart.

Matintoleranse

The National Digestive Diseases Information Clearinghouse (NDDIC) bemerker at noen mennesker har matintoleranse som resulterer i diaré. Kunstige søtningsmidler og laktose er et problem i denne forbindelse for mange mennesker.

Behandling for diaré

De fleste diarétilfeller ta vare på seg selv i et par dager. Ulike over-the-counter medisiner kan behandle symptomene på diaré. WebMD anbefaler å drikke rikelig med væske - tilsvarende minst seks fulle glass per dag. Anbefalingen er å drikke små mengder væske ofte i stedet for store mengder på stor avstand mellom intervaller. NDDIC anbefaler å unngå koffein, melkeprodukter og fet mat. Disse matvarene har en tendens til å forverre diaré. NDDIC anbefaler forbruker buljong, da den inneholder elektrolytter. Hvis diaré henger det kan være alvorlige og livstruende. Den virkelige faren, spesielt til de svært unge og svært gamle er dehydrering. Dvelende diaré garanterer et besøk til legen.

Hvordan du kan miste vann vekt Night

Hvordan du kan miste vann vekt Night


Hvis du prøver å gå ned i vekt, kan vann være en av de hindringer du må overvinne. Vann vekt kan føre til at du føler og ser oppblåst og legge til flere pounds til tall på skalaen. Kroppen din kan beholde vann for mange grunner til alt fra høyt inntak av salt, ernæringsmessige mangler, hot-vær reaksjoner og som en bivirkning av visse reseptbelagte legemidler. Hvis du raskt vil miste vann vekt, eller for å hindre det helt, gjøre flere justeringer i livsstilen din.

Hvordan du kan miste vann vekt Night

Konsumere maksimalt 1500 mg natrium daglig som anbefalt av American Heart Association. Forbruker en diett høy i natrium vil gjøre kroppen din holde på vann og forårsake oppblåsthet.

svette ut overflødig vann og natrium ved å utføre kardiovaskulær trening to til tre timer før du går til sengs. Smak din svette; hvis det er salt, betyr det at du mister overflødig natrium.

Drikk vann gjennom hele dagen for å spyle giftstoffer, inkludert overskytende natrium, ut av kroppen din. Hydrat kroppen din fordi en dehydrert kropp vil beholde vann og få oppsvulmet. Clemson University hjemmeside antyder du drikker opptil 12 glass vann daglig.

Unngå karbohydrater fordi de absorberer vann og gjøre deg oppblåst. Spis karbohydrater tidlig på dagen hvis du må ha dem slik at de har god tid til å fordøye.

Unngå koffein og alkohol fordi de dehydrerer deg, som motiverer kroppen til å holde vann.

Ta et vitamin B supplement og en multivitamin. Ifølge Native rettsmidler nettstedet, er vitamin B nyttig i forebygging av væskeansamlinger. Multivitamin kan være nødvendig fordi mens du prøver å kvitte kroppen for overflødig vann vekt, du også kan miste vitaminer som kroppen din trenger.

Ta en vann pille før sengetid fordi det setter natrium i urinen din, slik at du skylle den ut og hindre vann vekt.

Vann og høyt blodtrykk

Vann og høyt blodtrykk


Høyt blodtrykk rammer én av tre amerikanere, ifølge American Heart Association. Uavhengig av en persons helse, forsøker kroppen å bruke forskjellige mekanismer for styring og regulering av blodtrykket. En av måtene den gjør dette på er ved å justere nivået av vann i blodet og vev.

Blood Pressure

Kroppens sirkulasjonssystem består av blodkar og hjertet som pumper blod gjennom kroppen for å levere nødvendige oksygentilførselen til cellene, muskler og organer. Hver gang hjertet slår, utøver den et visst press på blodkar, som reagerer på pulsen ved å strekke, eller vokser, slik at blodforsyninger kan strømme gjennom. Mellom hjerteslag blodkar generere et visst press som blod strømmer gjennom dem. Ifølge Merck Manual, kan vannstanden i blodet øker når hjertet trenger mer trykk for å bevege blod gjennom kroppen.

Kontroller

Det sympatiske nervesystemet og nyrer virker sammen for å regulere blodtrykket i kroppen, i henhold til Merck Manual. Økninger i blodstrømmen i tider med stress eller tunge treningen er utformet for å presse blodet gjennom på en raskere hastighet. For å gjøre dette, enten hjertet må jobbe hardere eller blodårene må utvide og kontrakt på en slik måte som å presse blodet gjennom raskt. Nyrene kan også bidra til å øke trykknivåer ved å sende vann i blodet, øker blodvolumet. Når dette skjer, øker blodtrykket også.

Effekter

Høyt blodtrykk over lange perioder kan forårsake betydelig skade sammen blodårene og også svekke hjertemuskelen, i henhold til American Heart Association. Dette kan føre til blod fartøy vegger for å utvikle arrdannelse, forårsaker et tap av elastisitet. Under normale forhold vil nyrene begynne å utskille vann og salt av legemet, for derved å senke blodvolumnivåer, i henhold til Merck Manual. Hvis blodårene har lidd betydelig skade, kan systemer i kroppen begynne å bryte ned, som tilstrekkelig oksygentilførselen ikke blir oppfylt. Når dette skjer, kan nyrene ikke klarer å svare riktig.

Diuretika

Diuretika er medisiner som benyttes for å redusere mengden av vann i kroppen. De er ofte brukt til å behandle væske buildup i kroppens vev som utvikler når cellene inneholder overflødig salt. Når dette skjer, kan det sympatiske nervesystemet blir altfor sensitiv, forårsaker nyrene å frigjøre ekstremt mye vann i blodet. Ifølge American Heart Association, diuretika bidra til å redusere vann-mengder ved å bevirke nyrene til å fjerne mer vann og salt enn vanlig fra blodet.

Betraktninger

Mens diuretika kan hjelpe i behandlingen av høyt blodtrykk, kan det være vanskelig for legen å fastslå hvor mye overflødig vann er i kroppen, i henhold til American Heart Association. Fjerne for mye vann kan forårsake blodtrykket til å falle under normal, produsere tretthet og svekke normal nyrefunksjon. Diuretika kan også endre normale nivåer av kalium i kroppen, og dermed påvirke energinivå. Som et resultat, blir individer foreskrevet diuretika ofte anbefales å overvåke sin vekt for å forhindre overskytende vanntapet.

Hvor mye Mineral Innhold er i hardt vann?

Hvor mye Mineral Innhold er i hardt vann?


Som vann reiser over hele jorden og til slutt til kranen din, plukker den opp mineraler underveis. Vannkvaliteten kan enten være hard eller myk, avhengig av typen av mineraler vannet partiklene.

Mineral Content

Hardt vann inneholder høyere konsentrasjoner av kalsium og magnesium enn bløtt vann. Jo høyere innholdet av disse mineraler, jo hardere vann.

Målinger

Vann mineralinnhold kan måles på to måter: milligram per liter (mg / l) og korn per gallon (GPG). Vann inneholdende mellom 121 og 180 mg / l er ansett vanskelig. Vann som inneholder mer enn 180 mg / L er vurdert som svært vanskelig. Vann inneholdende mellom 7 og 10,5 gpg er vanskelig. Vann med mineralinnhold over 10.5 gpg er vurdert som svært vanskelig.

Helsemessige hensyn

Selv om hardt vann kan forårsake husholdningsproblemer, utgjør det ingen negative helseeffekter. Ifølge National Research Council, kan hardt vann bidra til kalsium og magnesium inntak, avhengig av mineralinnhold nivåer.

Hva er farene ved å drikke destillert vann?

Hva er farene ved å drikke destillert vann?


Destillasjon er en prosess som trekker alle mineralinnholdet i vannet. Selv destillert vann er angitt i produksjon av legemidler og bilbatterier, folk bør ikke bruke det som drikkevann. Ifølge Verdens helseorganisasjon, bør drikkevann inneholder minimumsnivåer av enkelte viktige mineraler som kalsium og magnesium. Drikking destillert vann kan forårsake helseproblemer, inkludert mineralmangel, hyponatremisk sjokk og økt risiko for heavy metal forgiftning.

Mineralmangel

Når i menneskekroppen, inneholder vann alltid elektrolytter, som er elektrisk ladede atomer av mineraler slik som kalium og natrium. Vann absorpsjon skjer i tarmen ved hjelp av disse elektrolytter. Hvis en person drikker destillert vann, må tarmen for å ta elektrolytter fra kroppsreservene å være i stand til å absorbere vann. Symptomer på lavt mineralnivå inkluderer tretthet, svakhet og hodepine; muskelkramper; nedsatt hjertefrekvens; og skjøre bein og tenner.

Hyponatremisk Shock

Forsøk med rotter viste tegn på at forbruket av destillert vann kan øke vanninntaket og ekstracellulære væskevolum, noe som eliminerer natrium, kalium, klorid, kalsium og magnesium fra kroppen, og senking volum av røde blodlegemer, i henhold til World Health Organization. Regelmessig inntak av destillert vann kan forårsake hyponatremisk sjokk eller "vannforgiftning", som ofte skjer etter intense fysiske anstrengelser og inntak av store mengder vann. Symptomene spenner fra tretthet og irritabilitet til kramper og cerebralt ødem, som er retensjon av vann i hjernen. Når spesifikt relatert til lav absorpsjon av kalium, det kalles hypokalemi.

Høyere risiko for Heavy Metal Beruselse

Destillert vann absorberer metaller og andre stoffer fra lagertanker og beholdere i en høyere hastighet sammenlignet med drikkevann. Forbruker destillert vann kan redusere nivåene av viktige mineraler som kalsium og magnesium. I henhold til World Health Organization, kalsium og magnesium har anti-toksisk aktivitet, og i tilfelle av inntak av forurenset vann eller mat, disse mineralene hindre absorpsjon av tungmetaller som bly og kadmium fra tarmen inn i blod.

Er det mulig å drikke for mye vann?

Det er mulig, men er uvanlig for folk å drikke så mye vann at det forårsaker skadelige fysiske symptomer. Forholdene kalt vann rus og hyponatremi (elektrolytt fortynning) kan forårsake symptomer som spenner fra mindre muskelkramper til anfall, og i svært sjeldne tilfeller død.

Betydning

Å drikke for mye vann kan være svært farlig, men det er svært sjelden for folk å drikke nok vann for å forårsake alvorlige problemer. Tilstanden kalles vannforgiftning, med en tilsvarende tilstand som kalles hyponatremi, eller elektro fortynning. De eneste situasjoner der leger vanligvis møter vann rus og hyponatremi er i idrettsutøvere (vanligvis maratonløpere), babyer under seks måneders alder, og folk som deltar i vann-drikking spill eller konkurranser.

Nesten alle registrerte dødsfall involverer konkurranser hvor folk forsøker å drikke to eller tre liter vann på mindre enn en time, eller folk iherdig trener for lange perioder av gangen og drikker store mengder vann uten å erstatte elektrolytter.

Effekter

Hvis en person drikker mye mer vann enn nødvendig i løpet av kort tid, kan det øke det totale blodvolum, setter en ekstra belastning på hjerte og blodkar. I tillegg må nyrene jobbe hardere for å filtrere all overflødig vann ut og kan ikke være i stand til å holde tritt. Som sirkulasjonssystemet er fortynnet med ekstra vann, de elektrolyttnivået faller, og vann siver inn i celler fra blodet, noe som fører til at cellene til å ekspandere. Dette hevelse kan oppstå i en persons hjerne, noe som resulterer i symptomer fra en hodepine til anfall til manglende evne til å puste. I sjeldne tilfeller, det enda kan føre til døden.

Identifikasjon

Tidlig varsling tegn er muskelkramper, kvalme og forvirring. Personen kan bli desorientert og har sløret tale. Årsaken til at så mange tilfeller av hyponatremi er sett på maraton er fordi uerfarne utøvere ikke forberede seg skikkelig til potensielle problemer, og de også vanligvis drikker mer vann på tidlige tegn på symptomer, fordi de antar de blir dehydrert. Dette forverrer bare problemet.

Forebygging / løsning

I atletiske situasjoner, utøverne svette tungt og mister ikke bare væske, men salter. Personen bør alltid planlegge og beregne væsketap og den nødvendige elektrolytt erstatning, og bo på en hydrering og natrium erstatning tidsplan under arrangementet. Hvis det oppstår symptomer, bør utøveren drikke en sportsdrikk som inneholder elektrolytter som natrium og kalium, eller spise noen form for salt mat.

Noen arbeidsplasser med meget høy temperatur, gi salttabletter for ansatte fordi arbeiderne er tilbøyelig til å drikke for mye vann i korte mengder tid.

Hvis noen begynner å få akutte vannforgiftning symptomer, må medisinsk hjelp gis. Vanligvis et diuretikum eller en saltoppløsning vil motvirke tilstanden.

Betraktninger

Vannforgiftning er mest vanlig hos babyer under seks måneder gammel, på grunn av sin lave kroppsvekt. Babyer kan utvikle sykdommen fra å drikke store mengder fortynnet formel eller flere flasker vann om dagen.

Den neste vanligste forekomsten er sett i maratonløpere. En studie fra 2005 viste at 13 prosent av Boston Marathon deltakerne utviklet hyponatremi på et tidspunkt under løpet.

De farligste situasjonene bære vann drikking konkurranser og spill. I 2007, en 28-år gammel California kvinne døde etter å ha deltatt i en konkurranse holdt av en radiostasjon. I 2005, under en California universitet brorskap Trakkasering omkom en 21-år gammel mann etter å ha drukket store mengder vann mellom å gjøre push-ups.

Årsaker til Sekretorisk Diaré

Sekretorisk diaré er en vanlig form for diaré som resulterer når fordøyelsessystemet ikke kan absorbere vann riktig forårsaker unormal tap av vann gjennom tarmene. Hos friske mennesker, er store mengder vann som skilles ut i tynntarmen lumen, men flertallet er absorbert før den kommer til tykktarmen. Når mengden av sekresjon overstiger mengden av absorpsjon, er balansen forstyrres noe som resulterer i diaré. Sekretorisk diaré er vanlig over hele verden og er forårsaket av en rekke sykdommer, tilstander og bakterielle infeksjoner.

Kolera

Selv om sykdommen er utryddet i de fleste industrialiserte land, er kolera en fortsatt en viktig årsak til sekretorisk diaré på steder som mangler skikkelig offentlig hygiene eller medisinsk behandling. I koleraofre, produserer ansvarlig organisme Vibrio cholerae skadelige koleratoksin som aktiverer adrenal cyclase. Dette forstyrrer riktig absorpsjon av vann ved å åpne klorid kanaler som er ansvarlige for å slippe vann fra krypter. I hovedsak produserer fordøyelsessystemet ekstremt mye vann som ikke kan bli absorbert ordentlig. Cholera påvirker også enterisk nervesystem uavhengig å stimulere sekresjon av vann.

Toksiner

Det finnes dusinvis av andre bakterielle giftstoffer i tillegg kolera som forårsaker sekretorisk diaré, inkludert den beryktede matrelaterte toxin E-coli. Disse fungerer mye på samme måte som kolera og kan være dødelig uten aggressive tiltak for å opprettholde adekvat hydrering. Bakterielle toksiner ofte finnes i kjøtt som er kokt eller fremstilt på en slik måte at bakterier er i stand til å trives.

Medisiner og andre årsaker

Mange medisiner liste sekretoriske diaré som en vanlig bivirkning. Medisiner foreskrevet for astma, depresjon og hjertesykdom er blant de vanligste av de som kan forårsake sekretorisk diaré som bivirkning. Behandling av sekretorisk diaré forårsaket av medisinen er vanligvis ledsaget av en reduksjon av dosen eller en endring i en alternativ medisin. Sekretorisk diaré kan også være forårsaket av organiske miljøgifter som arsen og soppgiftstoffer, inntak av insektmidler og overforbruk av koffein.

Effekten av hardt vann

Effekten av hardt vann


Hardt vann inneholder en overflod av mineralene kalsium og magnesium. Nesten 85 prosent av vannet i USA regnes som hardt vann, i henhold til Virginia Tech. Hardt vann er helt trygt for spising, drikking, matlaging og renhold, men det kan føre til en rekke problemer.

Bading

Mineralene som finnes i hardt vann kombinere med såpe for å forlate en klebrig film på huden. Såper og boble bad vil ikke utvikle et rikt skum i hardt vann og såpe ikke er så effektiv på å fjerne skitt og bakterier fra kroppen i hardt vann heller. Bading regelmessig i hardt vann kan forårsake hudirritasjon. Dusjing i hardt vann kan la håret matt, livløs og flat.

Vaskeri

Vaske klærne dine i hardt vann kan til slutt ødelegge dem. Hardt vann gjør klær stiv og skrapete. Vaske klær i hardt vann vil også påvirke fargen på klærne, noe som gjør dem ser kjedelig og snusket, ifølge HardWater.org.uk.

Rør og Appliances

Så hardt vannet strømmer gjennom rørene, etterlater det mineralforekomster bak. Kalt kalk, disse avleiringer belegge innsiden av rør, og kan føre til redusert vanntrykk og forhøyede oppvarmingskostnader for alle apparater som krever varmt vann.

Rengjøring Your Home

Hardt vann ikke bare etterlater en film på huden, men etterlater en film av såpe avskum i kar, dusj og synker også. Mineraler i hardt vann kan tette dusjhoder, som fører til redusert vanntrykk.

Retter, gryter og panner

Mineralforekomster vil også utvikle seg på elementer som brukes til å varme hardt vann, inkludert gryter, panner og kjeler. Den hardt vann vil forlate rester inne i kaffekanner. Vask gryter og panner i eddik for å fjerne hardt vann innskudd, og kjøre en blanding av eddik og vann gjennom kaffetrakter eller vannkoker.

Hvordan bli kvitt vann bobler på Hands

Vann bobler, også kjent som vann blemmer, er væskefylte blærer som vises på hendene på grunn av brannskader, insektbitt, og overdreven rubbing og friksjon, for eksempel spille tennis eller raker løv. Vann bobler forårsake ubehag og kløe. Behandlingen innebærer rengjøring av blemme, bruke antibiotika krem ​​og dekker med en bandasje.

Bruksanvisning

•  Vask hendene grundig med såpe og vann.

Bruk rubbing alkohol for å desinfisere nålen.

Punkter blemme med nålen, og pass på å lage et hull på kanten av boblen heller enn på overflaten.

Trykk det blister mot hullet for å drenere fluid fra boblen. Unngå å ikke rive eller fjerne den løse huden som dekker såret. Dette skinnet beskytter såret under og hindrer den fra å bli smittet. Bare glatt den løse huden til å ligge flatt.

Rengjør blemme forsiktig med såpe og vann og tørk med et rent håndkle eller gasbind.

6. Påfør over-the-counter antibiotika krem til blemme for å hindre smitte.

Påfør en løs bandasje eller gasbind over blemme og fest den med kirurgisk tape.

Tips og advarsler

  • Hvis en sterkere antibiotika krem ​​er nødvendig, ta kontakt med en hudlege for en resept.

Knee relaterte problemer

Det finnes hundrevis av forskjellige typer lidelser, sykdommer, skader og komplikasjoner som kan ramme knærne. Det finnes mer enn 100 forskjellige typer leddgikt alene. Selv om noen komplikasjoner er genetisk eller bare kommer med alderen, og vite hva du skal se etter kan hindre større skader eller skader på lang sikt. Dette er bare noen av problemene som kan oppstå for knærne, men de er de mest vanlige og et godt sted å begynne.

Gikt

Artrose oppstår når brusk som pute kneet gradvis begynner iført unna. Det er mest vanlig hos personer over 50 siden det er en tilstand som oppstår over tid. Revmatoid artritt er en autoimmun lidelse som fører til at kroppens immunsystem til å angripe deler av kroppen som muskler og sener. I alle former for leddgikt, vil kneet bli stiv og smertefullt å bevege seg. Revmatoid artritt kan føre til at kneet skal være rød eller varm å ta på. Behandling for slitasjegikt er vanligvis smertestillende medisiner og anti-inflammatoriske legemidler. Reumatoid artritt bruker biologiske modifikasjonsmidler, eller Biologicals, til å behandle det underliggende problem som fører til at immunsystemet til å angripe leddene.

Chondromalacia

Chondromalacia oppstår når leddbrusk av kneskålen mykner, og er slitt bort ved bevegelse av kneet. Kneskålen er ment å gli jevnt over brusk men chondromalacia gjør overflaten unormal. I noen tilfeller blir brusk helt slitt bort, og det er benet på ben kontakt. Et symptom på chondromalacia er en murrende smerte i kneet som øker når du går opp trappen. En behandling for chondromalacia er osteochondral pode som tar friske bein og brusk fra en annen del av kroppen og transplantasjoner det til skadestedet.

Meniskskader

Menisci fungere som støtdempere for kneet og gi kneet stabilitet. Meniskskader varierer fra små, minimal tårer der menisci fortsatt feste til både forsiden og baksiden av kneet, til store tårer der menisci kan nesten være helt dratt av brusk. Symptomer på en meniskskade er smerter når benet er utvidet og noen ganger hevelse i området. Noen leger kan anbefale en muskel styrke program for å styrke musklene rundt skaden. Avhengig av alvorlighetsgraden av skaden, kan leger også kirurgisk gå inn og reparere slitasje.

Tendinitt

Senebetennelse er en betennelse i en sene, oftest forårsaket av overforbruk. Symptomer på senebetennelse er smerter og ømhet i området samt noen hevelse. I patellar tendinitt, som er senebetennelse i knærne, kan det være smerter like under kneet. Kortikosteroider blir sprøytet inn i kneet for å redusere betennelse som en form for behandling. Fysioterapi og trening blir noen ganger brukt som behandling i tillegg til å styrke muskel og sene funksjon.

Vann på kne

Vann på kneet er et generelt begrep som beskriver væske bygge opp rundt eller i kneleddet. Vann på kneet kan være forårsaket av en rekke ting som en underliggende sykdom eller tilstand og kneskader. Symptomer omfatter smerter når vekten legges på kneet, hevelse, blåmerker og stivhet. Behandling for vann på kneet er avhengig av årsaken til vannet. Hvis en infeksjon er årsaken, antibiotika er foreskrevet for å behandle infeksjonen. Vann på kneet forårsaket av osteoartritt, behandles ved å fjerne fluidet og injeksjon av kneet med en kortikosteroider for å redusere inflammasjon.

Kullsyreholdig vann & Blære Effects

Kullsyreholdig vann & Blære Effects


Kullsyreholdig vann kan skape problemer for folk som lider av interstitiell cystitt (IC), blærestein og urinveisinfeksjoner (UVI). Den kullsyre i vannet kan føre til at lidende mye smerte. Selv om det finnes behandlinger, vil unngå kullsyreholdig vann og brus gå langt i å hjelpe lindre ubehag.

Kullsyreholdig vann

Kullsyreholdig vann oppstår når karbondioksyd bryter ned med vann. Ulike farvann på markedet har varierte mengder karbondioksid og karbonsyre lagt til dem, og dette avgjør kvaliteten på det glitrende vannet.

Identifikasjon

Urinveisinfeksjon er forårsaket av bakterier i urinveiene, som omfatter blæren. Interstitiell cystitt er også kjent som smertefull blære og blærestein er en opphoping av mineraler for å danne massene eller steiner i blæren.

Effekter

IC-Network.com rapporterer at kullsyreholdige drikker forårsake fakkel-ups i IC-pasienter. Også hos personer med urininkontinens, bare øker kullsyreholdig vann sjansene for å måtte bruke badet. FreeDrinkingWater.com sier at kullsyreholdig vann kan forårsake urin blødning hos personer med blærestein.

Advarsel

Da forblir ubehandlet, kan en betent blære utvikle seg til mer alvorlige problemer som nyre infeksjon og blærestein. Hvis du føler blæren ubehag når man drikker kullsyreholdig vann, umiddelbart gå til legen, fordi dette kan være et tegn på noe verre.

Forebygging / løsning

Merk at kullsyreholdig vann brukes i de fleste brus, så hvis du lider av UTI, IC eller blærestein, minske eller unngå din brus inntaket. For en sunnere blære, drikke rikelig med "flat" vann, unngå koffein og praktisere god personlig hygiene.

Hvordan kan jeg Avlast Vann på kneet mitt?

Hvordan kan jeg Avlast Vann på kneet mitt?


Vann på kneet er også kjent som et kne effusjon. Et kne effusjon kan oppstå som følge av overforbruk, traumer til kneet eller underliggende medisinske tilstander som leddgikt, cyster, gikt og svulster. Vann på kneet kan skape smerter, stivhet og hevelse i tHvis felles. Knee effusions kan avlastes med hjemmesykepleien, men gå til en lege hvis smerte og hevelse ikke avtar i løpet av få dager.

Bruksanvisning

Treat vann på kne hjemme. Ta anti-inflammatoriske medisiner for å bidra til å redusere smerte og hevelse.

Bruk is til det berørte kneet i 20 minutter på en gang, tre til fire ganger per dag og hvile så mye som mulig. Hev kneet når det er mulig og unngå anstrengende fysisk aktivitet.

Besøk din lege. Etter tre dager med hjemmesykepleien, besøk med din lege for diagnose og behandling. Siden et kne effusjon kan være et resultat av en underliggende tilstand, kan legen din ta en væskeprøve for å finne årsaken og behandlingstilbud.

Ta medisiner foreskrevet av legen din. Legen din kan foreskrive sterkere smerte kontroll medisinering. Du kan også være foreskrevet antibiotika dersom symptomene er forårsaket av en infeksjon. Legen kan også anbefale bruk av kortikosteroider, en sterk anti-inflammatoriske medisiner som injiseres direkte inn i kneet.

La legen din til å utføre en felles aspirasjon. Felles aspirasjon vil fjerne opphopning av væske i leddet. Denne prosedyren er vanligvis ferdig i legens kontor.

Har kirurgi. Som en siste utvei, kan legen anbefale artroskopisk kirurgi. En kirurg kan undersøke innsiden av kneet for tegn på skade og reparer til felles. Legen kan også anbefale en kneoperasjon hvis smerter og hevelse i kneet bli uutholdelig.

Tips og advarsler

  • Hvis kneet ser rød eller varm å ta kontakt med legen din umiddelbart.

Skadevirkninger av lang eksponering for varmt vann svømming

Skadevirkninger av lang eksponering for varmt vann svømming


Svømming casually i varmt vann i en liten mengde tid er avslappende og kan også føle luksuriøse. Det eneste problemet er at du er svømming i motsetning til å sitte i en liten kar ved siden av bassenget. Svømming er akkurat som alle andre øvelse som gjør at du svetter og øker pulsen. Svømming i varmt vann er som å kjøre i varmt vær, som setter ekstra stress på kroppen din og kan føre til alvorlig sykdom.

Hva Warm Water Does

Mens du svømmer, blir kroppen kvitt varme gjennom huden din. Hvis vannet er varmt - 80 til 90 grader Fahrenheit - det er vanskelig for kroppen å kvitte seg med det varme. Dette kan føre til muskelkramper, som er ufrivillige sammentrekninger av musklene dine. Med musklene ikke fungerer som den skal, kan du oppleve problemer som alvorlig som lungesvikt. Du kan også utvikle en uregelmessig hjerterytme fordi hjertet ikke pumper effektivt.

Varme Cramps

Svømming i varmt vann kan forårsake varme kramper i hver muskel i kroppen din. Musklene mest berørt er vanligvis armene, kalver, mage og rygg. Varme kramper er ufrivillige muskelkramper og vare lenger enn en typisk etappe eller side krampe mens du kjører. Muskler som opplever varme kramper føles fast å ta på. Varme kramper krever at du å komme ut av vannet og hvile i noen timer eller til kramper stoppe. Drikke og massere området.

Heteslag

Heteslag er en svært alvorlig og livstruende sykdom som du kan oppleve fra lang eksponering for varmt vann. Symptomer inkluderer en høy feber over 104 grader Fahrenheit, forvirring, personlighetsforandring, rask hjerterytme, følelse ør, kvalme, besvimelse, ingen svette og koma. De som opplever heteslag trenger umiddelbar hjelp for å forhindre organsvikt, hjerne, skade og død. Mens du venter på medisinsk hjelp, bør de som hjelper ut satt den personen som lider i en skyggefull, luftkondisjonerte miljø. Det anbefales å plassere kalde kluter på dem, sprøyting dem med kaldt vann og gi dem kaldt vann å drikke.

Heteslag

Heteslag er en mildere form av en heteslag, men det kan bli verre. Symptomer inkluderer ekstrem svetting, muskelkramper, trøtt, svak, kvalm, svimmel eller svak; opplever blekhet og kald, klam hud; og en høy feber over 104 grader Fahrenheit. Symptomer som disse krever at du å komme ut av vannet for å senke kroppstemperaturen. Finn en kjølig miljø, sprute deg selv med kaldt vann og drikke kaldt vann. Fjern eventuelle ekstra klær som er fange varme.

Hvor mange mennesker dør på grunn av forurenset vann?

Hvor mange mennesker dør på grunn av forurenset vann?


Det er mange steder rundt om i verden der det er ren, nonpolluted drikkevann er en sjeldenhet. Mangelen på tilgang til rent vann kan stamme fra en rekke årsaker som regionale konflikter over vann, forurenset grunnvann og klimaendringer. Verdens helseorganisasjon har anslått at over en milliard mennesker over hele verden bruker utrygt drikkevann, og nesten halvparten av de worldâ € ™ s befolkning mangler grunnleggende sanitære forhold. Millioner av mennesker over hele verden dør direkte som følge av forurenset vann.

Bakgrunn

Næringsavfall og husholdnings kloakk på steder som mangler skikkelig renseanlegg kan forurense vannet, noe som gjør det dødelig å drikke. Landbruksavfall, avrenning fra papirfabrikker og kjemiske fabrikker og rå kloakk blir ofte dumpet i elver og innsjøer, forurense drikkevannsforsyning. Milliarder av mennesker over hele verden dona € ™ t har grunnleggende vanntjenester. Fordi de ikke har andre alternativer, blir de tvunget til å drikke og bade i forurenset vann, noe som kan føre til sykdom og død.

Dødelige sykdommer

Utrygt drikkevann er dødelig for mange grunner. Vannbårne sykdommer som kommer fra drikkevann forurenset av menneskelig eller animalsk avfall inkluderer kolera og dysenteri, som kan drepe hvis venstre ubehandlet. Dårlig personlig hygiene og ekstern kontakt med forurenset vann kan forårsake skabb og parasitter. Urent vann kan være en yngleplass for mygg som bærer dødelige sykdommer som malaria og gul feber.

Dødelighetsstatistikk

Ifølge Verdens helseorganisasjon og andre internasjonale organer:

Ca 4000 barn dør hver dag på grunn av sykdom stammer fra urent vann og manglende evne til å praktisere god hygiene.

Ca 2 til 5 millioner mennesker per år dør på grunn av diarésykdommer kontrahert ved inntak av forurenset vann.

Rundt 300.000 mennesker dør av infeksjoner basert på ren kontakt med urent vann.

Milliarder av arbeidstimer per år er tapt i Afrika mens folk reise langt for å prøve og samle renere drikkevann.

Områder med høy dødelighet

Områder under utvikling er nå på det høyeste risiko for sykdom og død forårsaket av drikkevann og bading i forurenset vann. Fattige befolkninger på steder som Afrika sør for Sahara lider sterkt fra konsekvensene av forurenset vann. Mange afrikanske barn kan ikke gå på skolen fordi det er ingen bad.

Men selv utviklede land som Kina har vann sikkerhetsmessige problemer. Over 500 millioner mennesker i Chinaâ € ™ s landsbygda bruker forurenset vann forurenset med humant eller animalsk avfall, arsen eller stråling. Mange av Chinaâ € ™ s elver har blitt erklært utrygt for mennesker. Mens Asia gjør fremskritt for å øke tilgangen til rent drikkevann, er regionen fortsatt hjem til de fleste av verdens befolkning som drikker forurenset vann.

Vann ulovlig miljøproblemer

Vann ulovlig miljøproblemer


Vann avsporing forårsake store miljøforstyrrelser. Endre en naturlig habitat, enda litt, kan føre til en kaskade av hendelser som skader hele økosystemet. Vandrende fisk og fugler er spesielt sårbare for tap av habitat. De krever to sesongleveområder, i tillegg til dem sammen sine trekkruter.

Habitat Loss

Vann avsporing endre næringsflyt, vannføring og vannkjemi. Disse endringene endre elvebredde habitat av elver og bekker. For eksempel under den tørre årstiden, Colorado River inneholder lite eller ingen vann etter når det kommer til Stillehavet. Mange våtmarks økosystemer har blitt fullstendig tapt for menneskelig utvikling. Dette gjør det ekstremt vanskelig for trekkfugler å finne områder å hvile og spise når de migrerer. Demninger kan nekte utvandrende lakse tilgang til sine opprinnelige bekker å reprodusere.

Habitat Fragmentering

Habitat for vannlevende arter er fragmentert av demninger, vann avledning for drikkevann og jordbruksvanning. Mudring av elvene er en annen måte habitat blir fragmentert. Fragmenterte områder er ofte for små og frakoblet å støtte pattedyr som trenger store områder for å pare seg og finne mat.

Tap av biologisk mangfold

Akvatisk biodiversitet har verdi for mennesker fordi den støtter og opprettholder generelle miljørettet helsevern. Mennesker er avhengig av akvatiske miljøer for ressurser som materialer, medisiner og mat. Vannlevende organismer er avhengige av biologisk mangfold for materialer, mat og yngleplasser. Når biologisk mangfold går tapt, er mange levende ting berørt.

Ulemper ved bruk av renset kloakk Vann som drikkevann

Ulemper ved bruk av renset kloakk Vann som drikkevann


Med Australia underholdende ideen om å drikke renset kloakk vann, har det blitt et problem for noen debatt i USA. Mens det er en måte å bevare drikkevannskilder, har den negative effekter. Selv om ulemper med å drikke resirkulert vann er for det meste teoretisk, kan den potensielle helserisikoen fra giftstoffer og bakterier ikke kan ignoreres. Den offentlige oppfatningen av drikking renset kloakk er bare av av ulempene.

Psykologisk Perception

En stor ulempe for resirkulert vann er det mentale bildet av drikkevann som en gang var menneskelig avfall. "Readers Digest Australia" siterer John Radcliffe, kommissær for National Water Commission, som å si at "problemet er ikke om å produsere trygg resirkulert vann med en risiko som er lav nok. ... Saken er den offentlige oppfatningen av å drikke [avføring ]. " Til tross for at renset kloakk kan være trygt nok, gjør det mentale bildet mange mennesker cringe.

Bakterier og toksiner

Det er allment kjent at kloakk inneholder bakterier og virus som kan sette menneskeliv i fare. Ifølge "Readers Digest Australia", selv om hver enkelt organisme kan elimineres, inneholder kloakk annet avfall også. Steroider, hormoner og industrikjemikalier alle finne sin vei inn i kloakksystemet. Mens det finnes måter å drepe mikroorganismer, ville logikk tilsier at å fjerne hver eneste giftige kjemikalier fra vannet ville vanskelig å gjøre.

Epidemier

Compounding problemet med bakterier og virus, er det stor skala skader som resirkulert vann kan forårsake. ABC News melder at siden vannet er fordelt over store områder, kan en større utbrudd av vannbårne organismer spredte seg raskt, noe som resulterer i en epidemi. Professor Peter Collignon of Canberra Hospital advarer ABC News: "Du må bare ha det gå galt en dag ... du kunne ha potensielt titusener eller hundretusener av mennesker som er utsatt for en bakterie." The Commonwealth Scientific and Industrial Research Organization (CSIRO) echos hans bekymringer. Blant de mange potensielt livstruende patogener funnet i resirkulert vann er salmonella, norovirus og cryptosporidium. Logisk, hvis disse eller andre bakterier ble innført i drikkevann og klarte å reprodusere, ville de infisere et bredt utvalg av personer.

Kreft

Resirkulert vann kan forårsake kreft, ifølge Readers Digest Australia. Ifølge kreft ekspert Steven Oppenheimer fra California State University, "Vi har ikke tester for å identifisere giftstoffer og kreftfremkallende som kan gjøre det gjennom gjenvinningsprosess," sier han. "Det kan være greit for år, til en ukjent middel gjør det gjennom prosessen og dreper folk." Han er ikke alene om sin bekymring. The Royal Australian College of allmennleger publisert en studie med tittelen "resirkulert vann og menneskehelsevirkninger. De betraktet helserisiko "som potensielt kan oppstå fra kronisk eksponering, for eksempel kreftfremkallende, hormonelle, heavy metal og radiologiske effekter." Disse effektene er strengt forbundet med drikkevann resirkulert vann. Det er ikke et problem hvis stoffet blir brukt til andre ting, som vanning vegetasjon.

Hvorfor trenger dere å drikke vann regelmessig?

Hvorfor trenger dere å drikke vann regelmessig?


Vann er viktig for kroppens funksjoner skal fungere skikkelig. Mangel på vann har vist seg å forårsake hodepine, halsbrann og artritt. Det er mange fordeler ved å drikke vann, blant dem muligheten til å kontrollere appetitten ved å gjøre du føler deg full.

Kroppen trenger vann

Kroppen vår trenger vann for å overleve på en sunn måte. Vann spiller en rolle i alle kroppsfunksjoner. Dehydrering vil oppstå når kroppen ikke får den riktige mengde vann, som forårsaker tørr munn, kvalme og annet ubehag.

Regulerer kroppstemperaturen

Når kroppstemperaturen stiger, vann og elektrolytter i kroppen din kombineres for å produsere svette for å kjøle seg ned. Ved å miste fluider på grunn av svette, er det viktig å ta i vann for å holde kroppstemperaturen reguleres.

Fordøyelse Aid

Du kan hjelpe fordøyelsen ved å drikke vann under og etter måltider. Vann, sammen med andre væsker, bidrar til å bryte ned mat i magen for å holde fordøyelsessystemet arbeider jevnt.

Opprettholder Metabolisme og Appetite

Når du er mildt dehydrert konsekvent, kan stoffskiftet reduseres med opp til 3%. Å drikke vann hjelper opprettholde en jevn hastighet på stoffskiftet. Du kan også mildt undertrykke appetitten ved å drikke tre kopper vann 30 minutter før du spiser.

Interessante fakta

Selv med de anbefalte åtte glass vann om dagen, ikke vann ikke trenger å være i flytende form. Nesten alle slags mat eller drikke gir i alle fall litt vann til kroppen.

Hva skyldes behandlet vann til Blast ut av kranen?

Hva skyldes behandlet vann til Blast ut av kranen?


Vann sprengningsarbeid ut av et hjem er kranen skjer ikke på grunn av "behandlet" vann. Flere årsaker eksisterer og er lett fast. East Bay MUD, vannet leverandør for East Bay-regionen i San Francisco, opprettholder vanntrykket mellom 30-130 pounds per kvadrattomme (PSI), avhengig av kundens høyde i fordelingssonen. De fleste offentlige vanndistribusjonssystemer består av lagertanker, distribusjonspumper, distribusjonssoner og mottar regelmessig vedlikehold for å sikre press konsistens og funksjonalitet.

Vanntrykk

"Sprengning" vann er forårsaket av flere ting. En slik sak har vanntrykk satt for høyt for hjemmet eller bedriften. Vanntrykk blir ansvaret hus eller utleier etter tjenesten krysset, der det er lett å justere. Angi justering til 60 PSIS ifølge standard anbefalinger. En vann-reduksjonsventil montert på service forbindelse tillater denne justeringen. Justere ventilen ved å vri den mot klokken for å redusere trykket og med klokken for å øke den.

Vann Hammer

En vanlig foreteelse med distribusjonssystemer er et arrangement som heter "vann hammer." En vannslag er en trykkbølge som brått kutter, å sende en hydraulisk sjokkbølge tilbake gjennom systemet, som oppstår når et ødelagt rør eller åpen hydrant støt vann med høy hastighet og deretter plutselig blir tvunget i en annen retning når den er avstengt . Det samme skjer i et hjem når en kran er avstengt raskt, på en mye mindre skala. Høres dette gjør inkludere klingende, banging eller banke. Vann kan sprute, spytte og sprenge ut av kranen til tider som disse hvis i bruk. Nyere boliger installert med vann avledere vil ikke oppleve dette fenomenet med mindre arrestors blir oversvømt, men eldre boliger uten arrestors vil.

Regelmessig vedlikehold

En del av regelmessig vedlikehold av et vann distribusjonssystem inkluderer tidvis blåser ut vann gjennom vann hydranter eller andre steder. Periodisk vedlikehold innebærer lukking og åpning ventiler langs hele distribusjonssystemet for å sikre at ventilene være opererbar, som også virker til å holde vannkvaliteten høy og renser rørene samtidig. Vannslag kan resultere i disse scenariene, sender bølger inn i systemet. Ødelagte rør legge luft inn i et system, som trenger å blåse ut etter reparasjonen er fullført. Dette fører til sputtering, spytting og sprengnings vann på disse tider.

Distribution System

En offentlig fordelingssystem innebærer en komplisert matrise av vannledninger, distribusjonspumper, lagertanker og en vann forvaltningsplan som avtegner distribusjonssoner. Som utstyret blir eldre, kontinuerlige forbedringer og oppgraderinger oppstå på disse systemene. På grunn av land topografi, er trykkpumper strategisk plassert for å sikre lik systemtrykk og effektiv vannlevering. I hjertet av hver fordeling sone, en stor vanntank huser ofte en million eller flere liter vann i store boligområder. East Bay MUD sier, "Vannmengde bestemmes i hovedsak av størrelsen på kundens tjeneste tilkobling og vanntrykk på den tilkoblingen."

Avionisert vann Krav til Miljø Laboratories

Avionisert vann er en vanlig løsemiddel i mange biologiske, fysiske og miljømessige laboratorier gjennom universiteter og offentlige organisasjoner. Avionisert vann er favoriserte over vanlig vann fra springen ved sin renhet nivå. Ved gjennomføring av miljøforsøk må visse krav til vann være oppfylt før et eksperiment kan utføres.

Elektrisk konduktivitet

Vann er en naturlig elektrisk leder av elektrisitet. Denne egenskap kan føre til potensielt skadelige effekter hvis ikke adressert i laboratoriet. Et eksempel på den skadelige virkning at vann kan forårsake er elektrosjokk-ionisert vann i miljø laboratorier er nødvendig for å gjennomføre prosesser som endrer vannets ledningsevne til det laveste det kan muligens gå.

Organismer og Mikrober

Mange organismer og mikrober bor i drikkevann. Disse små organismene kan oppveie de kjemiske resultatene som oppnås når gjennomføre tester på organismene i jord konsentrasjon eller gjennomføre miljøtester. En av de viktigste kravene i gjeldende miljølaboratorievannløsemidler er å teste for disse organismene og bli kvitt dem. Den avionisert vann vil gå gjennom mange filtreringsprosesser for å sikre at vannet som brukes i eksperimentene er fri fra organismer og mikroorganismer.

Kjemikalier

Fluor, karbondioksid og kalsium er bare noen av de kjemikaliene som finnes i vann. Vann fra springen går gjennom en prosess for å bli rent og trygt for drikking. Dette er greit for husholdningsbruk; men når vannet blir brukt i miljø laboratorier innstillinger, må den behandles for å kvitte seg med kjemikalier som kan reagere med andre forbindelser og kjemikalier som brukes til eksperimenter. Avionisert vann i miljølaboratorier er pålagt å gjennomgå tester for å være sikker på at ingen forbindelser eller ioner er tilstede i vannet. Ved testing av deionisert vann og gjør at det er fritt for ioner og kjemikalier, sikrer det at løsningsmidlet kan anvendes for nøyaktighet og presisjon i eksperimentene.

Surhet

I miljø laboratorier, kan surhet av sammensatte stor grad påvirke eksperimentet blir gjennomført. Surheten av vannet i disse laboratorier må være nøytral til ikke å reagere med forbindelsen og andre oppløste stoffer. Vanligvis surheten i vannet er nøytralt, men andre ioner og mineraler som er tilstede i det naturlige vann kan redusere eller øke dens surhet. En testkrav utført av miljømessige laboratorier er å teste pH-verdien i avionisert vann. En pH-verdi på 7, også kjent som nøytral pH-verdi, som kreves av vann blir benyttet i miljø laboratorier.