Digidexo.com

Restless Leg Syndrome alternativ medisin og behandling

Restless legs syndrom, også kjent som RLS, er en ikke livstruende tilstand som er preget av en urolig følelse i bena. Det slår som regel når du er i en sittende eller liggende stilling over lengre tid, for eksempel under søvn. Symptomene som oppstår med RLS kan også merkes i armene, og de inkluderer en brennende følelse, verking, prikking og rykninger. Den første linjen i forsvaret i behandling av RLS er endringer i livsstil, inkludert noen alternative medisiner.

Massasje

Når beina er føler deg anspent, kan symptomene på rastløse ben syndrom bli forverret. En måte å slappe av bena er ved å ta et varmt bad og masserer dem. Du kan også veksle sette tak og kalde omslag på dine lemmer for å lindre eventuelle irritabel sensasjoner.

Trening

Trening kan ha en stor innvirkning på rastløse ben syndrom. Det kan bidra til å redusere stress, kan det lette muskelspenninger, det frigjør endorfiner og det fremmer også dypt sover. Ha 30 minutter med trening om dagen. Dette kan være vekttrening, løping, sykling, svømming, trapp-stepping eller roing. Sørg for at det innebærer bena. Hvis du skal trene rett før sengetid, holde intensiteten mild.

Koffein

Koffein er et sentralstimulerende som kan føre til nervøsitet, en forhøyet puls og en økning i energi. Men det kan også føre til rastløshet, som er det siste du ønsker hvis du har rastløse bein-syndrom. Unngå kaffe, sjokolade, te, brus, energidrikker eller noen annen mat eller drikke som har koffein i den.

Mind / Body Exercise

Stress er en medvirkende faktor til rastløse ben syndrom. For å redusere stressnivået, delta i noen form for mind / body balansering aktivitet. Noen eksempler er yoga, tai-chi, meditative pust og muskelavslapning. Den beste tiden å utføre denne aktiviteten er rett før du går i dvale.

Kosttilskudd

Restless leg syndrom kan også bli behandlet med forskjellige vitamintilskudd. Iron for eksempel sies å bidra til å behandle restless leg syndrom hos eldre, ifølge en studie gjort ved Institutt for geriatri ved Royal Liverpool Liverpool University i Storbritannia. Andre kosttilskudd som kan brukes til å behandle restless leg syndrome omfatter folinsyre, 5-HTP, B-kompleks av vitaminer og vitamin E.

Det er også noen homeopatiske midler som kan brukes til å behandle restless leg syndrom. Noen av disse inkluderer rhus tox, Aconitum, causticum, svovel, Ignatia og ZINCUM nettet.