Digidexo.com

Hva er Proxy Børster brukes til?

Hva er Proxy Børster brukes til?


God munnhygiene er viktig for sunne tenner. Du bør pusse tennene minst to ganger om dagen for å forebygge tannråte. Du har mange alternativer for å opprettholde din oral hygiene, inkludert å bruke proxy-børster. Disse børstene er fremstilt i flere forskjellige navn, selv om de utfører den samme funksjonen. Disse børstene er også kjent som "mellomromsbørster" eller "interproksimale børster."

Proxy Brush Makeup

Proxy børster er små tannbørster produsert i varierte bredder, lengder og fasonger. Anordningen består av et plasthåndtak og en børsten. For eksempel kan du finne proxy-børster som er like lang som tradisjonelle tannbørster som du bruker daglig, eller du kan finne proxy-børster som er kortere i lengde og formet annerledes. Noen børster inneholde et innrykk for tommelen å hvile. Denne funksjonen gjør enheten mer behagelig å bruke. Børstene er disponibel og kan bli kastet bort når de er slitt ned.

Bukseseler

Proxy børster er ideelle verktøy for folk med tannregulering. Fordi tilstedeværelsen av tannregulering constricts de områdene som tradisjonelle tannbørster kan nå, hjelper proxy børste hode brukere nå vanskelige steder. De med bukseseler vil være bedre i stand til å nå vanskelige steder i munnen, inkludert interdental mellomrom, periodontale lommer, broer og kjeveortopedisk apparater. De med tannregulering bør fortsette å bruke sine tradisjonelle pensler, men bruke proxy pensel som ekstra beskyttelse mot plakk.

Dårlig ånde Treatment

Som andre tannbørster, proxy børster bidra til å fjerne bakterier som forårsaker dårlig ånde. Fordi de nå områder som tradisjonelle tannbørster har ofte en vanskelig tid nå, de er bedre i stand til å trekke ut matpartikler og fjerne plakk som oppstår i løpet av dagen og natten. Når det brukes sammen med en tradisjonell tannbørste og tanntråd, er du beskytte deg mot dårlig ånde.

Hvor du kan kjøpe Proxy Børster

Du kan finne proxy-børster på flere steder, inkludert ditt lokale apotek. For eksempel kan du få børstene fra din lokale Rite Aid, CVS eller Walgreens apotek. Du kan kjøpe enhetene fra munnhygiene delen av din lokale matbutikk kjeden. I tillegg kan du også kjøpe enhetene på nettet hvis du ikke er i stand til å reise til et lokalt apotek eller matbutikk. Se etter dem på en populær online retail nettsted som Amazon eller Buy.com. Til slutt, hvis du bruker tannregulering, sørg for å spørre din orthodontist om hun kan gi deg en gratis proxy pensel.