Digidexo.com

Hvordan å identifisere ulike typer Tylenol

McNeil Pharmaceuticals produserer Tylenol produkter. Den viktigste aktive ingrediensen i Tylenol produkter er paracetamol. McNeil Pharmaceuticals produserer 40 forskjellige Tylenol produkter for det amerikanske markedet. Identifisere disse produktene uten originalemballasjen eller emballasjen kan være noe vanskelig. Imidlertid krever det amerikanske Food and Drug Administration at alle faste former for piller, tabletter og kapsler selges i USA være trykt med bokstaver eller makings som vil identifisere medisinering. Det er ingen måte, uten en kjemisk laboratorium, for nøyaktig å identifisere et flytende medikament.

Bruksanvisning

•  Bruk forstørrelsesglasset for å lese produktmerking på Tylenol produktet du ønsker å identifisere. Skriv disse merkene ned, så mange produkter kan inneholde lignende markeringer. Disse merkene kan være bokstaver, tall, produktnavn og symboler.

Tilgang til Internett og gå til en nettside som har en pille identifikasjon veiviser, for eksempel drugs.com eller rxList.com.

Skriv inn den nødvendige informasjonen inn i pille identifikasjon veiviseren. De fleste av disse pille identifikasjon veivisere har du angi fargen på p-piller, noen kjennetegn, og om det er en tablett, tablett, eller kapsel. De pille identifikasjon veiviseren thens gi deg en serie bilder som tilsvarer den informasjonen du skrev inn. Bla gjennom bildene for å finne den medisinen du leter etter.

Konsulter en oppdatert kopi av "Physicians 'Desk Reference" hvis du ikke klarer å identifisere medisiner på internett. PDR inneholder bilder av alle faste former for medisiner som markedsføres i USA. Disse bildene er ordnet etter farge og produsent. Bildet vil også henvise deg til informasjonssiden av boken som gir en grundig beskrivelse av medisiner, inkludert alle mandat FDA markeringer.

Besøk et lokalt apotek hvis du fortsatt ikke kan identifisere Tylenol produktet. Apoteket er opplært til å identifisere medisiner, og hvis han ikke kjenner igjen det han vil være i stand til å gjøre et omfattende søk for å identifisere den.

Tips og advarsler

  • Husk at alle Tylenol produkter er merket med ordet "Tylenol" og andre identifiserende ord, merker eller tall for å identifisere dem.
  • Bruk aldri en medisin som du ikke kan identifisere. Medisiner som har vært utsatt for fukt kan ha mistet sine identifisere markeringer, og de må avhendes korrekt av. Bruk aldri noen form for væske medisiner som ikke er i sin originalemballasje. Bruk aldri noen medisiner hvis pakken segl ble brutt før du kjøpte den.