Digidexo.com

Hvordan få vekt Med en Thyroid Problem

Hvis for mye thyroid hormonet frigjøres, kroppens funksjoner fremskynde. Dette fører ofte til vekttap og manglende evne til å få den tilbake. Det er viktig å jobbe med en lege for å justere medisiner som styrer produksjonen av skjoldbruskkjertelen, men det finnes trygge måter å få vekt selv før riktig medisinering dosering er funnet og skjoldbrusk nivåer stabilisere seg. Sørg for å diskutere store endringer i kosthold eller trening med legen.

Bruksanvisning

•  Velg mat som er både næringsrik og har høy kaloriinnhold, som for eksempel avokado og nøtter, og hele korn brød. Unngå å legge junk food i kostholdet ditt bare for de ekstra kaloriene, da dette kan føre til andre helseproblemer nedover veien.

Spis oftere for å få flere kalorier. Mengden kalorier du trenger for å få vekt avhenger av størrelse, aktivitetsnivå, og hvordan din thyroid hormon påvirker kroppen din. Overvåke kaloriinntaket i løpet av noen få dager, og langsomt øke mengden kalorier før du begynne å vise en jevn vektøkning.

Ikke hopp over måltider, fordi mens kroppen din er overaktiv vil den bruke opp noen fete reservert i kroppen raskt.

Hold deg til din spising plan. Planlegg å spise tre store måltider og to høyt kalori, næringsrik snacks daglig.

Bruk urter for å stimulere appetitten. Gurkemeie, rosmarin, hage timian, løvetann og kamille er bare noen lett funnet urter som gjør en god te.

Lett trening kan øke appetitten, men ikke overdriv det til det punktet at du mister den ekstra kalorier du spiser. Svømming, vannaerobic, gå, eller bare hoppe på trampolinen kan sette deg i stemning for en matbit.

Tips og advarsler

  • Diskuter alle endringer i kosthold, medisiner og kosttilskudd med legen din.