Digidexo.com

Hvordan få finansiering for Medisinsk Prosedyrer

Ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics, gjennomsnittlig husholdning i 2005, som består av 2,5 personer, brukte i gjennomsnitt $ 2664 på helsekostnader. Mange amerikanere rett og slett ikke har denne mengden spendable kontanter tilgjengelig. Derfor finansiere medisinske prosedyrer er en nødvendighet for mange mennesker.

Bruksanvisning

Hvordan få finansiering for Medisinsk Prosedyrer

•  Skaff ICD-9 koder fra din lege for de nødvendige medisinske prosedyrer. De ICD-9 koder er koder som forsikringsselskapene bruker for fakturering og koding. Ring ditt forsikringsselskap og spør om de dekker prosedyrene knyttet til ICD-9 koder.

Bruk en helse sparekonto (HSA) til å betale for medisinske prosedyrer med før skatt dollar. Hsas er tilgjengelig gjennom de fleste store arbeidsgivere med høy egenandel helseforsikring planer.

Søk om statlig finansiert helseforsikring hvis du ikke har noen helseforsikring. Mange stater tilbyr gratis eller lave kostnader helseforsikring til mennesker med store kostnader ved sykdom eller ekstrem økonomisk nød. Ta kontakt med din statens velferdskontoret for å se om du er kvalifisert.

Søk om medisinsk kreditt, for eksempel Medi Credit eller Care Credit. Disse selskapene tilbyr kredittlinjer som skal brukes til medisinske utgifter. Disse selskaper vil ofte ha kampanjer som tillater en pasient å anvende en linje av kreditt med lite eller ikke interesse for en viss tidsperiode.

Charge medisinske utgifter til et kredittkort. Bruker kortet med lavest rente og betale den av så fort som mulig for å unngå å betale store mengder av interesse.

Søk om lån eller linje av kreditt med en bank eller kredittkort union i ditt lokale område. Personlige lån, hjem egenkapital lån og hjem egenkapital linjer av kreditt kan brukes til medisinske prosedyrer.

Søk om et lån med "Bank of mamma og pappa." Selv spørre foreldrene dine om penger kan utfordre din stolthet, er det ofte den eneste måten for en person med dårlig kreditt for å få en betydelig lån med en rimelig rente.

Lagre en del av hver lønnsslipp på en sparekonto som brukes kun for medisinske utgifter. Direkte avsetning av en prosentandel av hver lønnsslipp inn i sparekonto vil sikre at du aldri se pengene før det er nødvendig, og dermed kutte ned sjansene for å bruke pengene på sparekonto for andre enn medisinske prosedyrer utgifter.