Digidexo.com

Hvordan bruke Fiber 35 Diet

Hvordan bruke Fiber 35 Diet


Den Fiber 35 Diet er utformet for å redusere kaloriinntaket ved å laste din diett med mat med høyt fiber, noe som øker følelsen av metthet. Designet av Brenda Watson, en ernæringskonsulent, fokuserer diett på ferske råvarer og hele korn som en erstatning for raffinert og bearbeidet mat. Som navnet antyder, er målet med dietten å spise 35 gram fiber per dag, og samtidig redusere kalorier totalt. Ifølge Watson, vil denne dietten hjelpe deg å miste vekt og redusere risikoen for hjertesykdom og andre helseplager.

Hvordan bruke Fiber 35 Diet

•  Legg opp din nåværende gjennomsnittlige kaloriinntaket ved å bruke en online kalori kalkulator. Trekk fra 1000 kalorier fra det totale å få den anbefalte kaloriinntak for de første to ukene. Etter to uker, legge til 500 kalorier i dietten din. Snakk med legen din først hvis du planlegger å redusere inntaket til mindre enn 1200 kalorier.

Gradvis øke fiber inntaket i løpet av to til tre uker til du når målet om å konsumere 35 gram fiber hver dag. Start med å legge en grønnsak servering hver dag eller bytte en raffinert korn produkt - som hvitt brød pasta - for de som er laget med hele korn.

Eliminer bearbeidet og raffinert mat fra kostholdet ditt mens du arbeider på å nå din fiber mål. Fastfood, snack mat og de fleste pakket matvarer vil ikke hjelpe deg legge til mer fiber til kosthold.

Plan de fleste av dine måltider rundt råvarer og hele korn, inkludert brun ris, bulgur, quinoa eller fullkornspasta. Spis små mengder - 3 oz. eller mindre - av magre proteiner som fisk eller skinn kyllingbryst. Legg til så mange porsjoner med friske eller dampede grønnsaker til måltider som du kan. Spis små måltider hver tredje time i stedet for tre store måltider.

Drikk mye vann mens du er på Fiber 35 Diet. Vann vil hjelpe kroppen din prosess og fordøye fiber samtidig som gass og forstoppelse. Watson anbefaler å dele din kroppsvekt i to og drikker så mye vann i gram.

Velg snacks nøye. Watson anbefaler bare spiser snacks som inneholder minst 1 gram av fibre for hver 100 kalorier. Granola barer, frukt eller nøtter er gode valg.

•  Tren regelmessig. Den Fiber 35 Diet anbefaler minst 30 minutter med aerobic trening minst tre dager i uken. Velg en øvelse som appellerer til deg å hjelpe deg å holde motivasjonen oppe, som svømming, jogging, aerobic eller dans.

innlemme vektløfting inn i rutinen. Brenda Watson anbefaler å trene med motstand band eller håndvekter for 30 minutter minst tre ganger per uke.

Følg dietten til du nå dine vekttap mål. Ifølge Brenda Watson, vil de fleste mennesker på denne dietten begynner å se vekttap innen fire uker med en pågående vekttap på £ 8. per måned.

Hint

  • For mer informasjon om Fiber 35 Diet, kan du gå til nettsiden og klikker på "Kom i gang". Angi et brukernavn og passord, og du vil få tilgang til Members Only nettsted som inneholder mer ressurser, oppskrifter og måltid planer.