Digidexo.com

Homeopatiske løsninger for behandling av Byller

Homeopatiske løsninger for behandling av Byller


En byll er en hud tilstand som forårsaker hyppige utbrudd av cystelignende knuter som er fylt med hvite blodceller, bakterier, dødt vev og pus. Noen ganger koker vises på ett sted på kroppen, andre ganger de vises i klynger eller patcher, eller det kan synes å være et utslett av dem.

Det finnes forskjellige typer. En karbunkel er en serie med byller som har vokst sammen til en abscess. Furunculitis er en tilstand som er preget av hyppige smittsomme utbrudd av byller. Behandling av disse forholdene er viktig og kan være mulig med enkle at-home homeopatiske metoder. Men hvis koker er alvorlige nok til å forårsake hevelse av kroppens lymfeknuter og feber, bør du kontakte legen din umiddelbart.

Arsenicum album

Aresenicum album er ofte brukt til å behandle dypt infisert byller som produserer stygg luktende utflod. Det hjelper også med behandling av apati og andre symptomer relatert til infeksjonen. Det er avledet fra metallisk stoff som kalles arsen. Arsen er et giftig stoff, så aldri ta dette midlet uten tilsyn av en lisensiert homeopat.

Belladonna

Belladonna er ofte tatt før pustler dannes i koker. Den brukes til å lindre hevelse og smerte forbundet med tidlig utbrudd av byller. Belladonna er en rekke plante fra det giftige Nights familien. Det er også brukt i forhold til feminine problemer knyttet til den reproduktive system og smerte.

Calendula

Calendula, også kjent som Pot Marigold og ofte brukes i blomsterbed, kan brukes i aktuelle programmer for å behandle koker. Det kan gjøres om til et skjær eller brutt ned i et grøtomslag og brukes på byller direkte. Hvis det blir tatt internt, kan det bidra til å bekjempe infeksjoner.

Echinacea

Echinacea er en svært populære og brukte urte supplement som øker immunforsvaret naturlig. Den kan tas av personer som ofte lider av byller, for å hindre tilbakevendende infeksjoner.

Cantharis

Cantharis er et homøopatisk middel som stammer fra et insekt som kalles Spanish Fly. Mer kjent for sin bruk som et afrodisiakum, dette midlet også kurer koker og elveblest. Det lindrer smerte og kan også anvendes til herding cystitt. Tar for mye Cantharis, men kan føre til bivirkninger som kortpustethet og huden følelsen flush.

Silica

Det rette er ofte brukt når en byll blir hard og nekter å renne av på egen hånd. Det hjelper også på å bekjempe infeksjoner i forbindelse med byller, og lindrer psykisk stress. Kjent som silika dioxide, kan det bli funnet i mineraler som kvarts og flint, og er foreskrevet av homeopater å behandle kroniske infeksjoner. Det fungerer også som en full-body slimløsende og kan behandle plager som beinbrudd og forstoppelse.

Mercurius solubilis

Mercurius solubilis er tatt når infeksjonen er alvorlig, og er nødvendig når koker blir store og forspist på pus. Mercurius solubilis er også nyttig når feber og halitosis resultater fra infeksjon. Dette homeopatisk middel er også kjent som "kvikksølv", og er en form for kvikksølv, så øve forsiktighet når de vurderer denne metoden.