Digidexo.com

Hvordan lage en Tea Tree Oil Acne Remedy

Hvordan lage en Tea Tree Oil Acne Remedy


Tea tree olje er en stor naturlig alternativ til å bruke kjemiske basert acne behandlinger. Faktisk, i studier tea tree olje er påvist å ha færre bivirkninger enn produkter som inneholder benzoylperoksid. Mens det er mange akne behandlinger i butikkene som bruker tea tree olje, de er dyre og ofte ikke bruker riktig mengde. Gjør din egen tea tree olje akne rettsmiddel er enkel, billig, og sikrer resultater.

Bruksanvisning

Kjøp tea tree olje på en mat co-op eller apotek. Et hetteglass med tea tree olje koster vanligvis mellom $ 8 og $ 10 dollar og vil gi en måned eller mer av akne behandlinger.

Spe tea tree olje i en 5% akne kjemper løsning. For eksempel, en teskje tea tree olje til 9 teskjeer vann. Hvis du har sensitiv hud, bruk ½ teskje av tea tree olje til 10 teskjeer vann.

Åpne porene med damp ved å ta en varm dusj eller koke vann og felle dampen med et håndkle over hodet. Åpning porene gjør at tea tree olje til å trenge dypt inn i huden din og drepe bakterier som forårsaker akne.

Bruk en vev eller bomullsdott, bruke tea tree olje som en hudpleie snerpende på ansiktet.

Følg med glykolsyre produkt for peeling som vil gi huden klarhet. Se etter et produkt som inneholder 5% glykolsyre, men med tid kan du jobbe opp til en sterkere konsentrasjon.

Tips og advarsler

  • Mens effektive, resultater ta lengre tid enn med andre akne behandlinger. Vær tålmodig og gi tea tree olje tid. For mild akne, bør tea tree olje jobbe innen en uke, for mer alvorlig akne kan det ta flere måneder.
  • Bruk aloe vera for ½ vannet beløp for en hud beroligende effekt. Så en 5% løsning ville være en teskje tea tree olje, 3,5 ts aloe vera, 3,5 ts vann.
  • Over tid, legge til mer tea tree olje for en sterkere løsning, men sørg for å bruke den i en uke før justering av løsningen forholdet igjen.