Digidexo.com

Hvordan få en levertransplantasjon Evaluering

Hvordan få en levertransplantasjon Evaluering


Legen la oss du vet at det er tid for en levertransplantasjon evaluering. Dette er en stor nyhet, og du kanskje ikke vet hva du kan forvente. Å få en levertransplantasjon evaluering er en lang og langtekkelig prosess. Følg disse trinnene for å gjøre det litt enklere.

Hvordan få en levertransplantasjon Evaluering

•  Sjekk inn på sykehuset hvor transplantasjon vil oppstå. Det er bare noen få medisinske sentre som gjør transplantasjoner. Det kan være i nærheten av der du bor eller i en by langt unna. Tenkt å tilbringe minst fire dager. Hvis det er for et barn, legge til rette for en forelder å være der til alle tider. Dette er viktig som en del av evalueringen vurderer hvordan familien takler langsiktig omsorg.

•  Møt transplantasjon team. Den første personen du møter, vanligvis over telefon før du sjekker inn, er transplantasjon koordinator. Hun er en viktig person som planlegger alle tester og andre profesjonelle medlemmer. Hun er tilgjengelig for å svare på eventuelle spørsmål. Resten av laget vil omfatte gastroeterologists, transplantasjon kirurger, sosialarbeidere, psykologer, dietitions, primær sykepleiere, barnerednings spesialister (for barn), og feltprester.

være samarbeidsvillig og tilgjengelig for alle tester. Den harde sannheten er at det ikke er nok lever for transplantasjoner. Hvor samarbeidsvillig og villig en pasient er med sine behandlinger og tar hans medisiner spiller en rolle i å vurdere hvor godt han vil gjøre etter transplantasjon. Noen ganger testene vil bli gjort i midten av natten som det er når det er planlegging rom. Testene omfatter flere forskjellige blodprøver, røntgenbilder, EKG, ekkokardiogram abdominal ultralyd, CT scan, cholangiogram, leverbiopsi, endoskopi, arteriogram, MR, lunge og nyrefunksjonstester.

Vær ærlig og åpen i intervjuene. I tillegg til konsultasjoner med de forskjellige leger, vil du snakke med sosialarbeidere, prester og psykologer. La dem vite om hver ressurs du har for å takle langsiktig omsorg, slik som familie i nærheten, kirke kollegaer og venner som kan hjelpe til.

Gå tilbake for bestemmelse. Noen dager eller uker etter at du har blitt sluppet ut, kommer du tilbake for å finne ut om du er et egnet transplantasjon kandidat og bør plasseres på den inaktive eller aktive listen.

Hint

  • Mange andre spesialister vil være involvert, slik som patologer, radiologer, infeksjonssykdommer, nyre leger, kardiologer, Åndedrettsterapeut, fysiske og ergoterapeuter, tannleger, og praktikanter. Men de ikke alle delta i selve beslutningen om transplantasjoner.