Digidexo.com

Coconut Oil for babyer

Coconut Oil for babyer


Kokosolje har blitt kalt av mange "den sunneste oljen i verden." Mens det var en gang baktalt for sin høye mettet fettinnhold, viser nyere forskning at dets medium-chain fettsyrer og anti-mikrobielle egenskaper faktisk gjøre det et sunt valg, ifølge Marks Daily Apple nettside. Dens hypoallergenic natur, ernæringsmessig profil og lett smak gjør det til en perfekt ingrediens for å inkludere i babymat, og dens fuktighetsgivende og anti-inflammatoriske egenskaper gjør den til en utmerket element å inkludere i babyens hud omsorg diett.

Baby Food

Kokos, som er faktisk ikke en nøtt i det hele tatt, er ansett for å være svært allergivennlige, noe som gjør det til et utmerket valg for babymat. Dessuten er det også svært høy i laurinsyre, en fettsyre som finnes i morsmelk som forbedrer fordøyelighet, og antas å ha beskyttende egenskaper. I tillegg legger sunt fett til grønnsaker som gulrøtter, gresskar, spinat og squash som er høy i fettløselige vitaminer som A, D, E og K letter opptaket av disse viktige næringsstoffene.

Når legen har ryddet babyen å spise faste stoffer, vurdere å legge en liten mengde usøtet kokosolje, melk eller fløte til elementer som babyen har hatt før. Som med en hvilken som helst mat, ikke innføre kokos-produkter og et annet nytt element på samme tid dersom babyen har en negativ reaksjon. For en velsmakende godbit, vurdere å blande babyens korn eller grønnsaker, frukt eller kjøtt pureer med kokosmelk i stedet for melk, formel eller vann.

Moisturizer

Kokosnøttolje, som er rik på sunt fett og vitaminer, er en meget effektiv fuktighetskrem. Mange mennesker også nyte oljens lys, naturlig duft. I tillegg er det en helt naturlig produkt som ikke inneholder sterke kjemikalier og dufter som finnes i mange kommersielle kremer. Tenk fuktighetsgivende babyen med kokosolje i stedet for vanlig fuktighetskrem etter babyens neste bad. Mens fuktighetsgivende babyen med oljen, kan du også unne deg babyen din med en beroligende spedbarnsmassasje, som har blitt vist i en rekke studier for å forbedre bonding, hjelp i utvikling av sunne søvnmønster og hastighet spedbarn vektøkning.

Cradle Cap Remedy

Nyfødte tilby lider vugge cap, som er en tilstand preget av eksentrisk, skjellende flekker i huden i hodebunnen. Denne tilstand, som er ufarlig, kan behandles i hjemmet ved å bruke kokosolje, i henhold til baby Center. Den anti-mikrobielle egenskaper av kokos olje vil bidra til å berolige betennelse av babyens sart hud, og oljen i seg selv vil bidra til å fukte tørr hud og løsne flak. Påfør ren kokosolje til babyens hodebunnen, la den sitte i ca 15 minutter og deretter forsiktig fjerne flak med en myk børste, tannbørste eller kam. Flg olje behandling med en mild sjampo for å fjerne eventuelle gjenværende flak.

Bleie utslett Remedy

Kokosolje er også et naturlig middel for bleie utslett. De naturlige fettstoffer bidra til å gi en fuktsperre, vitaminer og sunt fett næring til huden, og den anti-mikrobielle natur kokosolje bidrar til å hindre smitte. Å bruke som en bleie salve, ganske enkelt bruke en generøs mengde av ren kokosolje til babyens fersk rengjort hud etter endring babyens bleie.