Digidexo.com

10 beste mat å miste vekt

10 beste mat å miste vekt


En av de beste måtene å miste vekt er å omfavne sunnere måltid planer og foreta nødvendige endringer i kostholdet ditt. For mange kommer det ned til å velge mat som øker stoffskiftet, styrer sult, forbrenner kalorier og stabiliserer blodsukkernivået. Frukter med høyt vanninnhold, fiberrike grønnsaker og magert kjøtt er noen av de beste maten for vekttap.

Skinn kylling og Tyrkia

Å spise protein bidrar til å opprettholde og øke muskelmasse, noe som øker stoffskiftet. Protein fører eaters å føle fyldigere for en lengre periode, som kutter ned på i-mellom snacking. Den beste maten for magre proteiner inkluderer skinn kylling og kalkun bryst.

Bær

Saftige matvarer som inneholder minst 75 prosent vann vekt bidrar til å holde magen følelsen fyldigere for en lengre tid og motvirke overspising. De beste saftige matvarer inneholder bjørnebær, tyttebær, bringebær og jordbær. Bær inneholder også fiber, som hjelpemidler vekttap.

Magre meieri

Lav-fett og fettfri meieriprodukter, som yoghurt, melk og ost, bidra til å balansere blodsukkeret og forbedre din generelle stemningen. Som et resultat, Kosten er mindre sannsynlig å overspise eller begjærer trøstemat.

Seafood

I moderate mengder, omega-3 fettsyrer gir kroppen med "gode" fettet uten at det går din helse. Forslag til omega-3 kilder finnes i sjømat, som vill laks, sild, makrell, sardiner, ansjos, stillehavsøsters og regnbueørret.

Salater

Salater laget med salat fremme vekttap fordi de er vanligvis lav i kalorier og med høyt vanninnhold. Legg lav-kalori grønnsaker, for eksempel tomat, gulrot, kål og agurk, for å gi kroppen med fiber og kvalitet karbohydrater. Velg sitron, olivenolje eller fruktdressinger for å unngå usunne kalorier.

Grønne grønnsaker

Hold deg mett lenger og undertrykke appetitten ved å spise grønne grønnsaker, som brokkoli, kål og spinat, som inneholder løselig fiber. Rosenkål, grønnkål, artisjokker, oliven og asparges er kalorifattig mat med et høyt vanninnhold.

Helkorn

Full av vitaminer, mineraler og fiber, fullkorn (for eksempel brød, frokostblandinger og kjeks) tilbyr høy kvalitet karbohydrater som fremmer vekttap. Den uløselige fiber i hele korn også legger bulk til måltider og tillater deg å spise mer mat uten de ekstra kaloriene.

Beans

Løselig fiber finnes i bønner hjelper kontroll sult og holder magen fornøyd. De beste bønner for vekttap inkluderer lima, nyre, sort, marine og pinto.

Nøtter

Fett hjelper stabilisere blod sukker og tilfredsstille din appetitt. Ifølge ernæringsfysiolog Joy Bauer, inkluderer sunt fett for vekttap enumettet alternativer som finnes i noen nøtter. Sunne valgene inkluderer pekannøtter, mandler, peanøtter, cashewnøtter, paranøtter, pistasjenøtter, macadamia nøtter, hasselnøtter og pinjekjerner.

Havregryn

Havre inneholder en rik kilde til fiber, noe som øker stoffskiftet og fremmer daglig kaloriforbrenningen. Havregryn er forbundet med vekttap fordi den bryter langsomt ned i magen og ikke forårsaker en økning i insulinnivåene. Havregryn er fylling, opprettholder appetitten og fraråder sult. Unngå altfor behandlet instant havregryn som er høy i sukker.