Digidexo.com

Hvordan gjenkjenne symptomer på halsbrann

Hvordan gjenkjenne symptomer på halsbrann


De fleste av oss har opplevd halsbrann fra tid til annen. Akkurat som å miste en og annen natts søvn gjør deg ikke en søvnløs, følelsen brennende følelse av halsbrann til tider betyr ikke at du har gastroøsofageal reflukssykdom, eller GERD. Imidlertid kan halsbrann symptomer være ganske smertefullt, uansett hva saken gjelder. Og hyppige halsbrann symptomer kan tyde på at en mer alvorlig tilstand er på jobb som bare en lege kan gjenkjenne. Det er derfor du bør vite hvordan du gjenkjenne symptomer på halsbrann selv.

Hvordan gjenkjenne symptomer på halsbrann

•  Forstå at halsbrann er forårsaket av en feil i den nedre esophageal lukkemuskel. Hvis det ikke lukker ordentlig, kan delvis fordøyd mat finne veien tilbake i spiserøret, sammen med magesyre. Dette produserer de avslørende symptomer på halsbrann - en brennende følelse under eller bak brystbenet og i spiserøret.

Forvent at visse medisiner kan gi symptomer på halsbrann. Disse inkluderer betablokkere, noen bronkodilatorer, visse antidepressiva og kalsiumkanalblokkere er foreskrevet for å behandle høyt blodtrykk.

Innse at mens en brennende følelse i brystet er en av de viktigste symptomene på halsbrann, kan denne smerten også reise over hele brystet og halsen og nakken. Noen ganger, er en innstramming følelse over brystet også opplevd.

Vær oppmerksom på at minst to tredeler av de som har hyppige halsbrann erfaring symptomene oftere om natten under søvn.

Vet at visse vilkår kan bringe på symptomer på hjerte brenne slik som fedme, brokk, hjerte-problemer og graviditet.

Skriv ned dine spesifikke halsbrann symptomer og eventuelle forhold som kan være en medvirkende faktor, slik som medisiner du er i dag.

Ring legen din for å planlegge en avtale for en fysisk eksamen og diskusjon av dine symptomer på halsbrann. Legen vil da foreskrive et kurs i behandling for å møte dine individuelle behov.

Hint

  • Halsbrann er noen ganger referert til som pyrosis.
  • Halsbrann er ofte forårsaket av en hiatal brokk.
  • Brystsmerter kan forveksles med halsbrann når det kan virkelig være en forestående hjerteinfarkt. Oppsøk lege umiddelbart hvis andre symptomer på hjerteinfarkt, eller hvis smertene er alvorlig.
  • Hvis du mener dine halsbrann symptomer blir forårsaket av visse medisiner, ringe legen din med en gang. Men ikke slutte å ta medisiner før legen din har hatt en sjanse til å vurdere situasjonen.