Digidexo.com

Hva er årsakene til daglig hodepine hos barn?

Det er vanskelig når barna har hodepine, spesielt når de blir en vanlig foreteelse. Kronisk hodepine skje 15 eller flere dager hver måned i minst tre måneder, i henhold til Cincinnati Children Hospital. Hvis barnet ditt lider av hodepine, selv om ikke dette ofte, ta kontakt med barnets lege med en gang.

Sekundær hodepine

Andre helseproblemer kan forårsake hodepine, slik at begge kan bli kurert eller lindres når det primære problemet er behandlet. Årsaken kan være en bihulebetennelse, allergier, kalde, annet infeksjon eller hjerneskade.

Stress

Emosjonelle problemer kan føre til sekundær hodepine. Disse inkluderer stress, spenninger og bekymringer enn hjem og skole. Barn kan ha nytte av å se en lege og deretter en rådgiver hvis en følelsesmessig sak trenger oppmerksomhet.

Medisinering Overforbruk

Hvis en voksen eller barn tar paracetamol (Paracet) eller annen hodepine medisin daglig, utvikler kroppen hodepine som vil gå bort bare etter 4 til 6 uker av medisinen. Barn kan få hodepine av for mye koffein, og de kan få en tilbaketrekning hodepine når de slutter å drikke det. Uansett, de trenger å kutte ned inntak av koffein for å stoppe hodepine.

Vitaminer

Vitamin mangel kan føre til hodepine. Strøm barn en balansert diett og gi en daglig, tyggbar vitamin for deres alder og vekt. Spør barnets lege om blodprøver for å sjekke vitamin og jern nivåer.

Dehydrering

Dehydrering kan forårsake hodepine, men bør være lett kureres ved å gi mer væske. Soda eller andre sukkerholdige drikker kan føre til dehydrering som følge av sukker, koffein og saltinnhold.

Migrene

Det er mange teorier om årsaken til disse alvorlige hodepine. Migrene krever medisinsk oppmerksomhet fordi medisiner kan hjelpe. Symptomer inkluderer et bankende hode, kvalme og overfølsomhet for lys og lyder.