Digidexo.com

Problemer med Cane Sirup

Problemer med Cane Sirup


Stokk sirup er en sirup laget av bånd stokker, en type av sukkerrør med banding som ser ut som bånd. I likhet med melasse, er stokk sirup kokt sukkerrør juice. Mye på samme prosess som gjør lønnesirup, blir stokk juice kokt i kar inntil den når en konsistens sirup. Problemene med stokk sirup er at det er vanskelig å foreta, vanskelig å finne, lav i ernæring og mange ganger ikke er virkelige.

Vanskelig å gjøre

Cane sirup er en døende tradisjon i de amerikanske sørstatene og Karibia. Historisk sett ville sukkerplantasjer sette av deler av felt med bånd canes, som er et utvalg av sukkerrør som har bånd-lignende markeringer. Når saften ble trukket ut, ville en sirup mester overvåke koke. Omtrent 80 liter juice produserer bare 12 liter sirup. Hvis sukkerrør anlegget er dyrket med kunstgjødsel, kan sirup har en salt smak. Sirup kan også sur hvis den ikke er riktig tilberedt og skummet. Hvis sirupen er overstekt, vil det slå inn krystallisert sukker.

Finne Det

Et annet problem med stokk sirup er at det er vanskelig å finne. Bare noen få gårder gjør tradisjonell stokk sirup i sør og Karibia. Det krever et stort volum av stokk juice for å produsere sirup, så sant stokk sirup er vanskelig å finne. Noen hjemme kokker lage sin egen stokk sirup ved å legge vann til krystallisert sukker og deretter matlaging det ned i stokk sirup. Dette er imidlertid ikke det samme produktet. Rik og søt stokk sirup kan erstattes med sirup blandet med melasse eller honning.

Low Nutrition

En spiseskje med stokk sirup har 60 kalorier og ingen kostfiber. Selv om det har jern og kalsium, er stokk sirup ikke så sunt som å spise frukt. I stedet for å legge stokk sirup til kjeks eller pannekaker, og legger skiver jordbær vil gi deg en serverer en frukt med fiber, antioksidanter og en høy dose av vitamin C. Cane sirup er mer naturlig enn raffinert sukker fordi stokk juice er bare kokt ned, men det er ikke så næringsrik som å spise frukt.

Adulterated

Noen bønder legge til andre ingredienser til sin stokk sirup. Disse adulterated stokk sirup kan inneholde mais sirup for å gjøre det gå lenger. Sitronsaft er noen ganger lagt til stokk sirup for å motvirke virkningene av en del gjødsel som brukes i sukkerrør voksende prosessen. Et annet problem er at noen bønder bruke de vanlige sukkerrør, i stedet for de tradisjonelle bånd canes. Den beste stokk sirup er laget av bånd canes uten bruk av kunstgjødsel.