Digidexo.com

Vann & Peanut Diet

Forskning støtter troen på at en diett høy på protein og sunt fett kan hjelpe folk ned i vekt og holde den av. Proteiner som de som finnes i peanøtter kan hjelpe deg til å føle fyldigere og holde deg på sporet for å spise sunt. Vann er en viktig del av en diett. Hydration gjør at du føler deg mett og holder stoffskiftet kjører problemfritt.

Fordelene ved Peanuts

Peanøtter og peanøttsmør er billig og lett å finne kilder til protein, vitaminer, fiber og mineraler. De er også naturlig kolesterol gratis og lav i natrium (så lenge du holder deg til ingen-salt-lagt varianter). Studier i tidsskrifter som American Journal of Clinical Nutrition viser at en diett rik på peanøtter og peanøttsmør gir et høyt nivå av gode fettstoffer (enumettet fett) som kan senke risikoen for hjertesykdom.

Nøkkelprinsipper i Peanut Diet

Det grunnleggende peanut dietten inkluderer en håndfull rå usaltede peanøtter mellom måltidene som en snack, litt peanøttsmør, en diett rik på gode fettstoffer som middelhavsstil måltider, et generelt fylle diett lav på mettet fett som de som finnes i smør og margarin, og masse vann. Fett spist på peanut kosthold bør være sunt for hjertet, slik som de som finnes i olivenolje, nøtter og avokado.

Eksempel Meals

En peanøtt kosthold betyr ikke at du bare spise peanøtter, men du innlemme peanøtter eller peanøttsmør ofte i måltider. En typisk peanut diett frokost kan inkludere strimlet hvete med skummet melk, litt rosiner, en fersken og en skive fullkorn toast med en spiseskje peanøttsmør. Lunsj kan være hummus og peanøttsmør på en fullkorn engelsk muffin, tre bønne salat, fettfattig yoghurt, og en grønn salat. Middag kan være grillet svinekjøtt og salat. Snacks er en håndfull peanøtter. Du bør også drikke ca 64 gram vann per dag.

Viktigheten av vann

Det er svært viktig å holde seg hydrert til enhver tid ved å drikke minst seks til åtte 8-oz. glass vann per dag. Ved å drikke vann mens snacking på peanøtter, er du hjelper hjernen å signal fylde raskere og gi kroppen sunn protein for vedvarende energi. Kroppen din trenger vann for å fordøye næringsstoffer og bære energi der det trengs.