Digidexo.com

Hvordan avslutte avhengighet av sigaretter

Hvordan avslutte avhengighet av sigaretter


Hvordan sparke avhengighet av røyking skadelig sigarett-tallet.

Hvordan avslutte avhengighet av sigaretter

•  Det første trinnet i å avslutte sigarett avhengighet er at du bør ha en dato å starte deg oppdrag for å slutte å røyke sigaretter som er alltid bra. Så når den dagen kommer rundt vil du ønsker å gå rundt og fortelle alle at visste at du røkt og fortelle dem din avslutte vane og du aldri vil høre om en sigarett igjen.

Etter at du vil ønske å gå gjennom huset og alle eiendelene dine og bli kvitt all sigarett ting som du har. Jo mindre ting å minne deg om røyking bedre årsaken du vil glemme det. Husk alltid din tilstand.

Se etter folk som har sluttet å røyke og snakke med dem for å øke deg selvtillit. Du vil ønske å bo på et sunt kosthold mens avslutte årsaken røykeslutt vil gjøre deg få litt vekt.

Du vil ønske å drikke cirka fem til seks glass vann om dagen for å få alle de dårlige giftstoffer ut av deg. Også gå til butikken og kjøpe multivitaminer og din favoritt tyggis ta multivitaminer med måltider. Du vil ønske å tygge tyggegummi når du føler erg å røyke.

Ta turer med folk som ikke røyker sigaretter, turer har vist seg å lindre stress. Du vil sannsynligvis føle deg sliten mens i ferd med å avslutte sigaretter så ta en lur å lade opp batteriet.

Også hvis du har en sigarett hver gang du har din daglige kaffe prøv å skru opp det vil hjelpe sparke en vane å røyke også. Føre til at noen ganger visse ting utløse avhengighet ønsker.

Unngå rom som tillater deg å røyke er ikke i disse rommene vil redusere din ønsker å røyke. Øvelse daglig det lindrer stress og reduserer erg å røyke sigaretter.

Hint

  • Unngå junk food.
  • Unngå røykere
  • Trene lindrer røykesug.
  • Hvis du røyker hasj og sigaretter bare prøve å røyke hasj.
  • Ikke henge rundt med folk som røyker eller du kan aldri slutte.