Digidexo.com

Hvordan bruke en Auto Lancet

Den auto-Lancet er en blodprøvetaker diabetikere bruker til å samle inn blodprøver for glukose testing og overvåking. Den er tilgjengelig i en standard størrelse og en mini-størrelse. Auot-Lansetter er produsert og solgt under mange ulike merkenavn. Ikke mye annerledes i størrelse enn en penn, veier auto Lancet bare en halv unse.

Hvordan bruke en Auto Lancet

Hvordan bruke en Auto Lancet

•  Skru av toppen av den automatiske Lancet som dekker der lansetten skal plasseres. Denne delen er fjærbelastet slik når du plasserer lansetten på plass, tar du tak i lansettholderen fast for å holde den fra å flytte. Ta sikkerhets spissen av lansetten og plasser dekselet tilbake over lansettholderen og skru den på plass.

Sett auto Lancet ved å holde på toppen og bunnen. Trekke det fra hverandre til du hører et klikk, noe som betyr at enheten er satt. Utløseren vil reise opp fra enheten.

Sett alkohol på en bomullsdott og tørk slutten av fingeren med det. Plasser enden av auto Lancet over tuppen av fingeren og slipp på avtrekkeren.

Plasser enden av fingeren på teststrimmelen og la det plukke opp blodet. Sett teststrimmelen i glukose meter og vente på tall som angir din glukose nivå. Hvis du ikke får nok blod for testing første gang, kan du stille lansetten igjen for en annen prøve.

Etter å ha testet blodet, fjerner toppen igjen. Plasser fingerneglen på lansettholderen og trekk lansetten forsiktig ut. Sett på toppen. Auto Lancet er trygt og sikkert frem til neste gang det er nødvendig.

Hint

  • Denne typen lansett har en spiss som er fjernet etter lasting slik at du ikke vil ha et problem å finne ut hvilken ende er lastet inn i auto-Lancet.
  • BD Ultra Fine ll og ComforTouch er den typen lansetter brukes med auto-Lancet.
  • Lansettholderen er lett sprekker så forsiktighet må tas når du fjerner The Lancet. Graspe lansetten ved tuppen og trekk den forsiktig ut av auto Lancet.