Digidexo.com

Hvordan søke på Medi-Cal

Hvordan søke på Medi-Cal


Medi-Cal er navnet på Californias Medicare-programmet. Over 5 millioner mennesker i California (16% av folk i Caliornia) er allerede påmeldt og få gratis eller rabattert helseforsikring for din familie. Selv om det er strenge kvalifikasjonskrav, er det svært enkelt å søke om Medi-Cal og se om du er kvalifisert fordi det er den sosialarbeider som avgjør om du er kvalifisert.

Hvordan søke på Medi-Cal

Ring eller besøk din lokale fylkes byrå. Alle søknader om Medi-Cal behandles av sosialarbeidere på fylkesnivå. Din tildelt sosialarbeider vil bestemme valgbarhet, noe som kan være en svært kompleks prosess for sosialarbeideren.

Monter papir bevis på inntekt og formue valgbarhet for Medi-Cal. Noen dokumentasjon som kan kreves av din sosialarbeider inkluderer selvangivelse og paystubs. Såvidt eiendom, hvis du bor i et hus du eier, det vil ikke telle mot deg i valgbarhet for Medi-Cal.

Hvis du er kvalifisert for Medi-Cal, vil du motta en påmeldings pakke å velge Medi-Cal helseplan du ønsker å melde deg på.

Søk om Medicare. Mange som søker om Medi-Cal og bli akseptert er også kvalifisert for Medicare. Kvalifikasjon for både gir deg en "dual-kvalifisert" status som gir deg gratis helseforsikring med null copays. Du kan få hjelp fra ditt fylke sosialarbeider i å bestemme valgbarhet for Medicare samt Medi-Cal.