Digidexo.com

Hvordan kjøpe Sunn Bread

Hvordan kjøpe Sunn Bread


Hvordan du handler for sunt brød som vil støtte din helse og din families.

Hvordan kjøpe Sunn Bread

•  Det første du må se etter er hele hvetemel som første ingrediens. Hele hvetemel inneholder hele korn og alle dens helsemessige fordeler.

Vær forsiktig hvis det bare lister "hvetemel". Du ønsker fullkorn hvete eller havre mel. Selv om det står "laget med hele korn" eller "stein bakken hvete", se på etiketten at den første ingrediens oppført er "hel".

Jeg personlig liker spiret brød. Spiret korn har fått lov til å spire før de blir bakken. Når den tuter, inneholder korn en større mengde av næringsstoffer. Mange mennesker med allergi er mye mer tolerant av brød som er spiret.

Sjekk for å se hvor mye søtningsmiddel er lagt til, og unngå brød (og alt annet) som er søtet med høy fruktose mais sirup. Vær forsiktig med brød som har ingredienser du ikke gjenkjenner.

Unngå hydrogenert eller delvis hydrogenert olje.

Det finnes en rekke sunne brød på markedet, og det er ikke så vanskelig å finne en sunn en som smaker godt hvis du tar et minutt å lese etiketten og vet hva du skal se etter.

Hint

  • I alle bearbeidet mat, være forsiktig med elementer som inneholder ingredienser du ikke kan uttale, eller hvis du har ingen anelse om hva den ingrediensen er.