Digidexo.com

Vitimans som kan hjelpe i å miste vekt

Vitimans som kan hjelpe i å miste vekt


Når jeg prøver å gå ned i vekt, mange mennesker slår til vekttap piller for å fremskynde prosessen. Mange av disse pillene kan være skadelig for helsen din, eller til og med hindre din evne til å holde vekten av. Vitaminer kan imidlertid være et trygt alternativ til å bruke, sammen med kosthold og trening, for å hjelpe miste vekt raskere. Hvis du prøver å gå ned i vekt og ønsker å gi vekttap en sunn boost, lære noen av de vitaminer som kan hjelpe deg i gang.

Vitamin B2

Riboflavin, også kjent som vitamin B-2, er avgjørende for å miste og opprettholde vekttap fordi den spiller en nøkkelrolle i hvordan din skjoldbruskkjertelen og stoffskiftet funksjon. Skjoldbruskkjertelen og stoffskiftet igjen spille en nøkkelrolle i å hjelpe deg å forbrenne kalorier. Ta en daglig supplement, eller prøve å spise mer mat, som lav-fett meieriprodukter, nøtter og belgfrukter, og grønne grønnsaker som spinat eller grønne grønnsaker.

Vitamin C

Vitamin C er en annen nyttig naturlig ressurs for vekttap, som det hjelper konvertere sukker i blodet til energi, som du trenger for å få aktive og gå ned i vekt. Tatt i pilleform, kan det bidra til å øke energi og undertrykke appetitten. Du kan inkludere det i dietten din ved å spise matvarer som appelsiner og andre sitrusfrukter, samt mørkegrønne grønnsaker.

Vitamin B-6

Pyridoksin, eller vitamin B-6, er et annet viktig for sunn vekttap. I likhet med B-2, B-6 hjelper også sørge for at skjoldbruskkjertelen og stoffskiftet kjører på riktig måte for å hjelpe deg å forbrenne kalorier og lagret fett, og også hjelpemidler i fordøyelsen. Du kan få B-6 fra magert kjøtt, hele hvete brød og pasta og egg.

Sink

Sink er en stor immunsystem booster, men bidrar også hjelpe på fordøyelsen. En sunn fordøyelsessystemet hjelper deg behandle og eliminere mat, i stedet for å konvertere den til fett. Sink kosttilskudd er tilgjengelig, eller du kan prøve å innlemme matvarer som meieriprodukter, egg, frø som gresskar frø og nøtter, samt hele korn, i din daglige diett.