Digidexo.com

Hvor mye vekt kan gå tapt i to uker?

En trygg nummer for å satse på når fatt på en vekt-tap programmet er 03:58 pounds i to uker (én til to pounds per uke). Mens raske vekttap regimer ikke gi resultater, de er ofte kortvarig. Den sunneste måten å gå ned i vekt er å gjøre det med et regime som er realistisk, ikke bare for to uker, men for en levetid. Kjenne sitt basal metabolic rate (BMR) og kaloriverdi av mat og aktiviteter er avgjørende for suksess.

Fakta

Å miste vekt er vanskelig, og det tar tid. Vårt samfunn er betinget for raske resultater og øyeblikkelig tilfredsstillelse, men dette slett ikke er en realistisk tilnærming til vekttap. Det er imidlertid mulig å gå ned i en merkbar mengde vekt i to uker, og et sunt nummer for å ta sikte på er 2-4 pounds. Ifølge Dr. Edward Laskowski, en Mayo Clinic fysikalsk medisin og rehabilitering spesialist, en trygg antall "én til to pounds en uke er den typiske anbefaling."

Betraktninger

Mens miste vekt er mer enn et tall spillet, hjelper det å vite antallet involverte i å miste vekt. Et godt sted å begynne er å vite ens basal metabolic rate. Mange nettsteder, inkludert Mayo Clinic, gir et diagram for å avgjøre dette. Dette nummeret er mengden kalorier man forbrenner på en bestemt vekt. Neste nummer å vite er 3500, som er det antall kalorier i ett pund. Å miste to pounds av vekt i en uke, må man enten kutte 1000 kalorier per dag eller brenne 1000 ekstra kalorier i forhold til ens BMR. Å vite kalori innhold i matvarer er også nyttig. I hovedsak må man forbrenne flere kalorier per dag enn man forbruker for å se vekttap.

Fordeler

Fordelene med å miste en jevn én til to pounds av vekt en uke inkluderer en høyere sannsynlighet for suksess. Langsom og jevn vekttap gir også kroppen og tankene tid til å tilpasse seg nye vaner, som kan bli vedtatt i løpet av et helt liv.

Misforståelse

Mange raske vekttap dietter, triks, piller og formler lover ekstreme vekttap i løpet av få uker. Selv om dette virker godt, kan det ikke være best lang sikt. Det er mulig å tape mer, men dette er ikke alltid bedre. Laskowski sier, "Hvis du mister mye vekt raskt, er det sannsynligvis ikke fett at du mister. Det er mer sannsynlig å være vann vekt eller lean vev siden det er vanskelig å brenne så mange kalorier fra fett i løpet av kort tid. " For de fleste, kommer suksessen fra jevn vekttap ikke rask vekttap.

Advarsler

Quick-vekttap vil bringe midlertidig lykke, men mer enn sannsynlig, hvis mer enn to pounds er tapt i en uke, vekten kunne komme tilbake. Statistikk viser at det vanskeligste aspektet av vekttap er å opprettholde vekten når de pounds kommer av. Dette gjelder spesielt for raske vekttap teknikker.