Digidexo.com

Borsyre Eye Infeksjon

Øyeinfeksjoner, som rosa øye, kan være smertefullt og noen ganger også skadelig for øyet. Du bør ikke la disse forholdene ubehandlet, og du kan bruke borsyre for å gjøre et hjem rette.

Effekter

Rosa øye eller konjunktivitt, får slimhinnen i øyet lokket og øyeeplet for å bli betent. Når dette skjer, vil blodårene i øyet utvide og gi øyet et rødt utseende.

Identifikasjon

Symptomer på rosa øye med en brennende eller følelse av sand i øynene, tørrhet, kløe og lysfølsomhet.

Forebygging / løsning

Bruk borsyre for å lage et hjem øyedusjen ved å blande en kopp kokt vann med 1 ts. av borsyre og 10 dråper golden segl skjær. Det er viktig å la blandingen avkjøles før bruk og la det tørke i øyet og skyll etterpå. Gjør dette minst tre ganger om dagen med et øye dropper, øye kopp eller bomullspinne.

Advarsel

Blanding av den riktige mengde vann og borsyre er viktig. For mye vann kan gjøre blandingen ineffektiv og for mye borsyre kan slå inn et øye irritasjons i stedet for en behandling.

Betraktninger

Bruk ikke løsningen for alle deler av ansiktet ditt annet enn øynene dine. Denne løsningen bør ikke brukes i ørene, nesen eller munnen. Ikke bruk den rundt noen sår på huden eller mens iført dine kontaktlinser.