Digidexo.com

Hvordan lage din egen Lice Treatment

Hvordan lage din egen Lice Treatment

Ett av problemene som mange foreldre kjører inn i løpet av skoleåret er lus. Lus ofte finne boliger i barnets hår og krever en intervensjon for å bli kvitt dem. Men mange butikk-kjøpte lice behandlinger har kjemikalier som potensielt kan skade barnet ditt. Heldigvis, kan du lage din egen lus behandling hjemme som er tryggere å bruke enn mange butikk-kjøpte alternativer.

Hvordan lage din egen Lice Treatment

Hvordan lage din egen Lice Treatment

•  Vask barnets hår. Start med å vaske barnets hår grundig med sjampo. Dette vil få noen av lus ut av barnets hår og skyll ut noen av talg som har belagt de forskjellige hår på hans eller hennes hode. Dette vil forberede overflaten for behandling.

Bland sammen ingrediensene. Ved hjelp av en dropper, kombinere 2 ½ oz. av vegetabilsk olje, 10 dråper sitron olje, 25 dråper tea tree olje, 10 dråper lavendelolje og 15 dråper rosmarin olje.

•  Påfør blandingen. Sakte hell blandingen på barnets hode. Pass på at blandingen er brukt på alle deler av hodet fra tuppen av hårene til hodebunnen. Det kan hjelpe å massere oljer i huden.

Dekk til hodet med et håndkle og vente i minst en time.

Skyll og gjenta. En gang i timen har gått, skyll håret godt ut, og sjampo igjen. Gjenta prosessen for de neste dagene til lus er ikke lenger der.

Rengjør huset. Lus kan finne sin vei inn på den infiserte barnets eiendeler --- spesielt leker, sengetøy og klær. Sett vaskemaskinen vanntemperaturen til "varm" og vaske sengetøy og klær som kan være infisert. Deretter tørker du bruker tørketrommelen høyeste varmenivå. For leker og andre gjenstander som ikke kan vaskes i en vaskemaskin, plassere elementene i en søppelpose og knyt den tett lukket. Ikke åpne posen i minst tre dager. Lus kan ikke leve veldig lenge uten en vert. Hvis noen er til stede, vil de dø i posen.

Hint

  • Noen lusinfeksjoner kan være for alvorlig for et naturlig middel til å fungere. I dette tilfellet, snakk med legen din om reseptbelagte alternativer med minst mulig risiko og skadelige kjemikalier.