Digidexo.com

Hvordan rense tannimplantater

Hvordan rense tannimplantater


Dental implantater er unike fra proteser eller partielle proteser i at de ikke kan fjernes fra munnen. De fungerer akkurat som vanlige tenner og, takket være fremskritt i odontologi, ser akkurat ut som dine naturlige tenner også. Dental implantater trenger å rengjøres regelmessig, men prosessen er ganske enkel.

Bruksanvisning

Ren

Rengjør tannimplantater som du gjør dine naturlige tenner. Børst minst to ganger om dagen, morgen og kveld. For den beste pleie, bør du vurdere å pusse etter hvert måltid.

Påfør en liten mengde tannkrem til en tannbørste. En tannbørste med en vinklet håndtaket vil hjelpe deg å nå rundt hele implantatet.

Hold tannbørsten i en 45-graders vinkel mot tannkjøttet.

Flytt tannbørsten i små sirkler langs foran, bak og toppen av implantatet. Som du pusser bunnen av implantatet, bør noen bust treffer gum området.

Fortsett å pusse i to til tre minutter.

Spit i vasken, skyll munnen med vann og spytte på nytt.

Ta en 12-tommers lengde på tanntråd og veilede floss rundt tannimplantat. Bruk tanntråd for å klemme på siden av implantatet og ta floss hele veien ned til tannkjøttet.

Oppretthold rutinemessige kontroller med tannlegen din. Tannlegen vil vurdere helsen til implantat i løpet av disse bi-årlige besøk.

Hint

  • Vurdere en elektrisk tannbørste som kan tilby en mer komplett rengjøring.
  • Børste tungen med tannbørsten for å forbedre din pust og opprettholde god munnhygiene.
  • Hvis du opplever noen smerter rundt tannimplantat, se din tannlege umiddelbart.