Digidexo.com

Hvordan regrow hår med ting rundt huset

Hvordan regrow hår med ting rundt huset


Er du lider av hårtap eller hårtap, men ønsker ikke å bruke masse penger på medisinske behandlinger som ikke er 100 prosent effektiv? Kanskje ideen om å stikke noe som ikke er naturlig i kroppen din gir deg heebie-jeebies? Se ikke videre, fordi du kan regrow håret med vanlige ting som finnes rundt huset.

Hvordan regrow hår med ting rundt huset

En gang i uken, massasje 1 ss extra virgin olivenolje i hodebunnen din og lar den stå i over natten. Skyll ut olivenolje neste morgen, eller det kan tette porene. Å gjøre dette en gang i uken er en utmerket måte å rense porene. I løpet av dagen, blir håret utsettes for en rekke giftige og ubehagelige elementer slik som forurensing og bygget opp smuss og svette. Bare sjamponering håret ditt er ikke nok til å rense disse porene. Olivenolje har mange fordeler, og forbedre hårvekst er en av dem.

drikke 8 til 12 glass vann om dagen for å sikre at kroppen din er tilstrekkelig hydrert. Hvis kroppen din ikke er hydrert, vil håret bli tørt og sprøtt. Hvis du ikke er sikker på om det er trygt å drikke vann fra springen, investere i et vannfilter eller kjøpe flaskevann. Vann er ikke bare viktig for håret ditt, men for hele kroppen også.

Spis mer egg. Nylig har det vært en enestående vekkelse av egget. Enten du spiser det hvite eller åk, egg er en utmerket kilde til protein, samt biotin (et B-kompleks vitamin). Biotin er kjent for å forsterke og forbedre hår, negler og hud. Det er viktig å få nok biotin i kroppen din hvis du vil ha sterke hår. Ikke spise mer enn to egg om dagen hvis du ønsker å få den optimale mengden av biotin og protein i kroppen din.

droppe kaffe og gå med grønn te. Flott te er utmerket for å fremme sterke bein og tenner og et sunt leveren, og det er også et ypperlig middel for å redusere hårtap. Grønn te reduserer mengden av dihydrotestostorone (DHT) produsert, og overflødig produksjon av DHT er en av de viktigste årsakene til mannlig mønster skallethet. Drikk minst tre kopper grønn te om dagen for å maksimere sjansene for å beholde håret.

Kombiner disse teknikkene med et sunt kosthold med frukt, grønnsaker, en god natts søvn og trening, og du vil være godt på vei til å vokse tykk skinnende låser. Husk at selv om hårtap kan være genetisk, finnes det måter å roe det ned hvis ikke stanse den ved å radikalt endre livsstil. Eksperimenter med hva som fungerer og hva som ikke fungerer for deg. La det være minst tre måneder å passere før de forventer å merke noen betydelige resultater.