Digidexo.com

Hvordan du spiser sunt uten å være sulten

Spise sunt uten å føle sulten er ikke alltid lett å gjøre. Mange sunn mat som rå frukt og grønnsaker er lavt i kalorier og høy i næringsstoffer, men noen folk klager over at de ikke føler seg full etter å ha spist grønnsaker eller andre sunne matvarer. Hvis en person er avhengige av junk food noen ganger sultfølelse kan nøle etter å spise sunn mat. Det er mange enkle metoder du kan bruke til å spise sunt uten å føle sulten etterpå.

Hvordan du spiser sunt uten å være sulten

•  Gå til en helsekostbutikk og kjøpe fordøyelsesenzymer. Ta en til to kapsler med hvert måltid. Fordøyelsesenzymer bedre fordøyelse som øker stoffskiftet og hjelper deg å føle deg mett. Spis fem på åtte rå frukt og grønnsaker per dag. Bland den opp og prøve en ny grønnsak hver uke. Velg frukt som gjør at du føler deg full som fiken og bananer. Rosiner er også et utmerket valg.

Ta deg god tid å spise. Når du setter deg ned ved hvert måltid virkelig ta deg tid til å spise sakte og tygge maten. Nyt hver eneste matbit og selv sette gaffelen nede et øyeblikk og snakke med venner eller familiemedlemmer ved bordet. Å spise sakte vil hjelpe hjernen din å registrere at du er full. Dette er spesielt viktig når du spiser sunn mat, fordi denne maten er naturlig mer magert. Forbruke mindre porsjoner og ta deg tid å spise hver liten bit.

Drikk åtte til ti glass rent vann hver dag. Vann hjelper deg også til å føle fyldigere i mellom måltidene. Folk kan ofte tror de er sultne når de faktisk er tørst. Prøv å drikke litt kaldt vann for å se om din sult går unna. Det er best å drikke vann langsomt i løpet av dagen, i stedet for samtidig. Unngå å drikke vann fra springen så mange vannsystemer inneholder klor. Kjøpe flaskevann eller legge ved et vann filter til kranen. Hvis du kjøper et filter være sikker på å erstatte den hver tre til seks måneder for å opprettholde renhet.

Snack på en kombinasjon av sunn snacks hele dagen for å unngå å føle sulten. Kombiner sunn snacks som lav-fett streng ost med et eple og en liten håndfull mandler. Kombinasjonen av fiber med protein og sunt fett er en fin måte å tilfredsstille din gane.

Spis en bryggere gjær smoothie en gang eller to ganger hver uke. Kombiner en scoop av bryggere gjær, en banan og jordbær i blender. Dette er en deilig sunn godbit. Du kan også legge til andre fruktene av ditt valg som blåbær eller ananas.

Hint

  • Hvis du fortsatt får sulten etter å ha spist sunt, prøve å legge et scoop av fiber til et glass med vann. The fiber er lav i kalorier og det vil hjelpe deg å føle deg full og redusere sult.
  • Slutte å spise all mat som inneholder hvitt behandlet sukker. Hvis du liker å ha noe søtt prøve et stykke mørk sjokolade, men sørg for å gjøre dette i moderate mengder.
  • Slutte å spise hvitt brød. For mye hvitt brød kan føre til at du føler deg oppblåst og ha sterke suget etter søtsaker. Velg spiret brød finnes på din lokale helsekost butikk.
  • Hvis du ikke er vant til å spise sunt kan du føle deg veldig sulten i begynnelsen så sørg for å snack ofte og alltid konsumere noen sunne fettstoffer, deriblant olivenolje og rapsolje, og nøtter. Hvis du er alvorlig underernærte vil det ta tid å merke virkningene av et sunt kosthold. For enda mer dramatiske resultater, ta en hel mat multi-vitamin og mineral supplement. En hel mat vitamin er laget av faktiske mat i stedet for kjemikalier.