Digidexo.com

Vestibulære Neuronitis Treatment

Vestibulære neuronitis, eller labyrinthitis, er en lidelse som fører til hevelse og irritasjon i det indre øret. Pasienter med denne tilstanden kan ha problemer med å opprettholde sin balanse, og de kan kreve livsstil justeringer og behandling under en vestibulære neuronitis infeksjon.

Symptomer

Ifølge MedlinePlus, kan labyrinthitis forårsake svimmelhet, svimmelhet og tap av hørsel på det ene øret. Kvalme, kan oppkast og øresus utvikle seg hos pasienter med denne lidelsen.

Infeksjon behandling

En vestibulære neuronitis infeksjon kan kreve behandling med antibiotika for å bekjempe infeksjonen forårsaker bakterier.

Kvalme og oppkast Treatment

Personer med kvalme og oppkast på grunn av vestibular neuronitis kan være foreskrevet et legemiddel som Compazine å kontrollere disse symptomene.

Svimmelhet Behandling

Svimmelhet som følger labyrinthitis kan behandles med en foreskrevet medisin, for eksempel scopalamine eller meclizine.

Andre behandlinger

Noen leger kan foreskrive et kortikosteroid som prednison å behandle alvorlige symptomer på labyrinthitis. Valium eller andre beroligende midler eller hypnotiske medikamenter kan ha nytte av pasienter med denne lidelsen.

Livsstil

Pasienter bør unngå brå bevegelser og kan trenge hjelp gang mens de har en labyrinthitis infeksjon. Kjøring, klatring og andre farlige aktiviteter bør unngås før en uke etter at symptomene har forsvunnet.