Digidexo.com

Et lavt budsjett Diet dagligvare List

Et lavt budsjett Diet dagligvare List


Leter du etter sunne valg i mat når du er på et stramt budsjett er ikke alltid lett. Mange av de minst kostbare matvarer du kan kjøpe er ikke bra for deg, for eksempel rask mat, desserter og fet mat. Men med litt planlegging og ekstra tid satt til å skape sunne menyer, kan du opprette et lavt budsjett diett handleliste som vil hjelpe deg og din familie spise riktig uten å bruke for mye penger.

Brown Rice

Brun ris er en billig måte å få hele korn i din daglige diett. Brun ris er bedre enn hvit ris fordi det ikke går gjennom bleking og berikende prosess som kan ta ut mange av de næringsstoffene som følger med denne maten. Mange dagligvarebutikker selger brun ris allerede pakket for bare noen få dollar for flere pounds eller du kan gå til en bulk butikk hvor du kan få et par pounds direkte ut av en hylle og unngå å betale ekstra for emballasje og reklame.

Tørkede bønner og belgfrukter

Tørkede bønner og belgfrukter er gode rimelige kilder til protein, og de kan til og med erstatte kjøtt i mange retter. Bønner har svært lite fett (hvis noen), og de er fylt med vitaminer. Hvis du prøver å være vegetarianer eller bare redusere mengden av rødt kjøtt som du har i ditt kosthold, bønner og belgfrukter er en fin måte å gjøre det skje. Du kan plukke opp en pose med bønner for under en dollar i de fleste dagligvarebutikker. Som en bonus, det er mange forskjellige typer bønner du kan prøve, inkludert nyre bønner, pinto bønner, svarte bønner, hvite bønner og andre. Hold deg unna de hermetiske bønner, men fordi de er fulle av natrium og konserveringsmidler som kan være skadelig for et sunt kosthold plan.

Hermetisk tunfisk

Hvis du ønsker å legge en god kilde til protein i kostholdet ditt uten å bruke for mye, er hermetisert tunfisk en flott måte å oppnå dette målet. Hermetisk tunfisk er billig og det inneholder like mye om ikke mer protein enn annet kjøtt som kylling, biff og svinekjøtt. Plukk opp noen bokser og bland det inn med måltider for å erstatte fattier kjøtt mens de fortsatt får den mengden protein som kroppen din trenger.

Fresh Fruits

I stedet for å spise frokost smørbrød fra en fast food-restaurant i morgen, prøve å blande noen friske frukter sammen for en smoothie eller bare spise dem som de er. Fersk frukt er vanligvis billig, spesielt hvis de er i sesong i din region av landet. Bananer, pærer, vannmelon og andre fruitsare full av ulike vitaminer laget for å holde deg gående gjennom lunsj.

For å få best valuta for pengene med frisk frukt, bananer og epler er ganske billig. Bananer ofte selger for ca 50 cent per pund og epler er ofte mindre enn en dollar et pund. Når de er i sesong, cantaloupes og vannmeloner er billig og bare en av dem kan gi nok for flere dager med sunn snacking.

Hermetiske tomater

Du kan gjøre mange ting med hermetiske tomater inkludert spaghetti saus, chili og en rekke gryteretter. Hermetiske tomater er også billig om du kjøper tomatsaus, tomatpuré, hakkede tomater eller stuet tomater. Tomater er også full av lykopen, vitamin A og vitamin C for å hjelpe deg å få din daglige vitaminer.