Digidexo.com

Effekten av Magnetic Bed Pads

Effekten av Magnetic Bed Pads


Magnetisk terapi bruker magneter som et alternativ behandling for sykdommer. Utøvere av denne behandlingen tror kroppens elektromagnetiske felt må være i balanse for å holde seg frisk, og at effekten av magnetiske bed pads vil bidra til å oppnå denne balansen.

Effekter

Tilhengerne av magnetisk terapi hevder at det kan lindre smerte og stress, forbedre sirkulasjonen, reversere degenerative sykdommer, helbrede brukne ben og med kurere kreft. Påstanden om effekten av magnetiske bed pads er at du får en dypere, mer restorative natts søvn hvis du sover på en.

Betraktninger

Forskere har ennå ikke vist seg den sanne effekten av magnetisk terapi, men Food and Drug Administration (FDA) tillater følgende påstander om magnetiske pads: det kan redusere felles, bein og muskelsmerter, forbedrer blodsirkulasjonen og det fremmer avslapning.

Funksjoner

Vanligvis er en magnetisk madrass 2 til 4 inches tykt med 50 til 200 kvadrat eller sirkelformede magneter sydd inn i en motstandsdyktig stoff. En magnetisk puten kan inneholde magnetiske disker som er 1 mm i diameter og innbyrdes avstand omtrent 2? Inches fra hverandre i en dybde på 1 cm under den øvre overflate av puten. Avhengig av produsenten, styrken på det magnetiske feltet og materialet som brukes til å holde og dempe magneter, kan en king-size pad koster fra $ 200 til $ 2000.

Advarsel

Konsultere med en lege før du begynner magnetisk terapi. Det bør ikke brukes på gravide, babyer eller små barn. De som har pacemaker, defibrillator eller andre elektromedisinsk enhet bør unngå magnetisk terapi.