Digidexo.com

Mer Om Special K Diet

Special K frokostblanding er en lett ristet korn produsert av Kellogg Company. Dens viktigste ingrediensene er ris og hvete. Produktet rammet dagligvarebutikker hyllene i 1956 og er markedsført som en lav-fett frokostblanding. Gjennom årene har Special K merke vokst til å omfatte flavored korn, snackbarer, bite-size snacks, vafler, protein vann og protein vann mikser.

Design ditt Plan

The Special K nettsted (specialk.com) lar deg designe din egen diett plan ved å svare på noen korte, raske spørsmål. Området vil da vise en to-ukers plan å følge.

Uke One & Week Two

Den 7-dagers plan skisserer to måltider og to snacks som alle innlemme spesielle K produkter. Den tredje måltid, typisk middag, er basert på dieter valg. En dieter kan bytte produkter og foreta nye valg basert på smak, behov eller ønsker.

Tips

Planen inneholder nyttige tips, slik som å oppmuntre deltakerne til å drikke nok vann, for å trene og for å holde motivasjonen oppe. Området er fullt av informasjon, gruppesider og hvor å kjøpe Special K produkter. Det gjør at selv en bruker for å registrere deg for e-postkommunikasjon.

Dele mål

En dieter kan sende hennes diett plan til en venn, og de kan dele sin fremgang og mål. En utskriftsvennlig versjon er også tilgjengelig.

Pros

The Special K diett plan innebærer ikke kaloritelling, og det er enkelt å følge. Frokost er en viktig del av enhver diett og hjelper folk flest spiser mindre og få viktige mineraler og vitaminer. Starter dagen med Special K hjelper mange å komme på rett spor.

Cons

Mangel på variasjon kan føre til at noen mennesker til å bli lei. Sult kan også være problematisk for noen. Vektøkning etter 2-ukers plan kan forekomme.