Digidexo.com

Hvordan behandle Gilberts sykdom

Det er flere medisinske tilstander som ikke kan forebygges, men i stedet er gått ned gjennom generasjoner genetisk. En slik tilstand er kjent som Gilbert sykdom, som påvirker leveren. Dette er vanligvis en mild tilstand og kan behandles noe enkelt.

Hvordan behandle Gilberts sykdom

Hvordan behandle Gilberts sykdom

•  Få en blodprøve. Ditt første steg til å behandle Gilbert sykdom er å finne ut om det er tilstanden som du er lidelse. Gilberts kan oppdages ved en unormal blodprøve, så får en blodprøve er første skritt mot behandling.

Legg merke til dine symptomer. Gilberts sykdom manifesterer seg lik gulsott, så merke hvis huden din blir en gulaktig farge eller hvis øynene blir unormalt hvitt. Trøtthet er også et symptom på Gilberts og merke disse symptomene vil hjelpe deg å behandle Gilbert sykdom.

•  Finn den underliggende årsaken til gulsott din. Dette kan er vanligvis det viktigste steget i å avgjøre hva annet må gjøres for å behandle Gilbert sykdom og hvilke forholdsregler bør tas.

Ta Fenobarbital. Denne type av medikamenter har vært kjent å behandle Gilbert sykdom. Hvis du har tilstanden, finne ut alternativene og resultatene av å ta Fenobarbital.

Unngå aktiviteter som vil skade leveren din. Som Gilbert sykdom påvirker leveren din, er det viktig å holde leveren din i best form. Ikke drikk mye alkohol, og unngå medisiner som har blitt kjent for å ha negativ innvirkning på leveren.

Sikret Rest. Gilbert sykdom er ikke kritisk og er forbundet med en normal levetid. Hvis du er diagnostisert med Gilbert sykdom, være trygg på at du kan leve et helt normalt liv.