Digidexo.com

Sennep oljeprosjekter

Sennep oljeprosjekter


Sennepsolje er skapt ved å slipe opp sennepsfrø for å produsere en olje som kan anvendes på en rekke måter. Oljen blir ofte brukt til å lindre smerte i forskjellige deler av kroppen, men også er kjent for sin evne til å kondisjonere håret og etterlater den skinnende og glatt. Oljen kan utledes i ditt eget hjem ved å trykke frøene for olje og kan brukes til flere ulike prosjekter.

Lindre leddsmerter

Lag en salve fra oljen til å gjelde for ømme ledd for å lindre smerte. Sennepsolje inneholder en liten mengde av selen, som bidrar til å lindre betennelsen. I en gryte, varm to ss sennep olje på lav varme. Inkluder tre fedd hvitløk og stek til nellik mørkne. Når oljen er avkjølt, forsiktig gni salve mot plagsom leddene for å lindre stivhet, sårhet og betennelse.

Avlaste øresmerter

Koker opp en blanding av sennep olje, timian frø og hvitløksfedd for å lindre en smertefull øreverk. Bland en spiseskje sennep olje med 1/4 teskje av timian frø og to hakket hvitløk fedd. Stek concoction i en panne på svak varme til frøene og hvitløk mørkne. Sil oljen og la den avkjøles til den er lunken. Påfør oljen til sår øret ved hjelp av en eardropper.

Kjemp Luftveisinfeksjoner

Hold sennep olje på hånden under kalde årstiden for å hjelpe kampen brystet infeksjoner. Sennep inneholder magnesium for å tømme ut noen overbelastning som kan blokkere din nese eller bryst hulrom. Heat sennep olje på svak varme i en panne på komfyren. Påfør oljen til nakke, bryst og nese mens den fortsatt er varm. De helbredende egenskapene til oljen vil bidra til å rydde ut en luftveisinfeksjon.

Tilstanden din Hair

Utnytte de revitaliserende krefter sennep olje ved å bruke den til å tørke eller skadet hår. Ta en kopp sennep olje og 4 ss av henna blader til en byll. Sil bladene fra oljen og flasken væsken. Å bruke den, massere oljen inn i hodebunnen. Hvis du sliter med flass, bekjempe tørr hud ved å kombinere en spiseskje med hjul, kokos og sennep olje, og masserer blandingen inn i hodebunnen. La blandingen over natten og skyll håret grundig neste morgen.