Digidexo.com

Den beste naturlige hjem rette for å forhindre arrdannelse for Burn Blisters

Selv smertefullt og irriterende, brenne blemmer er faktisk kroppens måte naturlig beskytter irritert hud. Men brenne blemmer kan føre til arrdannelse, så bør du vurdere noen at-home rettsmidler, for eksempel aloe vera eller en antimikrobiell krem, for å bidra til å forhindre arrdannelse.

Behandling Din Burn Blister

For å bidra til å forhindre arrdannelse, gjør ditt beste for å forlate den brenne blemme intakt. Ifølge "The Doctors 'Book of hjem rettsmidler for kvinner," innsamling av væske inne i blister er de hvite blodcellene som trengs for å bekjempe infeksjoner og hjelpe til med helbredelsesprosessen. Hvis du har en mindre blemme, vil væsken naturlig absorbere tilbake i kroppen din uten å forårsake noen arr.

Hvis du opplever en større og mer smertefull brenne blemme, gjør ditt beste for å holde det intakt. Hvis blemme gjør pop, må du la den øverste klaffen av huden på plass, så det vil blokkere ut bakterier. Også vaske blemme med såpe og vann for å fjerne bakterier. Når blemme er poppet, bruke en antibiotisk salve, for eksempel Bacitracin- eller Polysporin. Etter påføring salve, dekke den med en bandasje for å holde den ren.

Du kan også prøve å gni saften fra aloe vera blader på et fullt dannet brenne blemme å gi næring og fukte huden. Den aloe vera kan hindre brennmerker og arr når blemme er leget.

The Mayo Clinic sier også at kremen sølvsulfadiazin hjelper drepe bakterier og sopp på brannsår. Denne medisinen er for mer alvorlige brannskader, og er tilgjengelig med en resept fra lege.

Når skal man oppsøke lege

Selv om mindre brann blemmer kan behandles hjemme naturlig og med liten medisinsk intervensjon, ringe legen din hvis blemmer fortsette å være smertefullt og ikke synes å være helbredende godt. Også, hvis din blemme viser tegn til infeksjon eller du har feber, må du søke hjelp hos legen din. Tegn på infeksjon er smerter, rødhet, hevelse eller en gul skorpe på toppen av blemme.

Også søke hjelp hvis brenne er større enn håndflaten din.