Digidexo.com

Egenskaper til Wild Cherry Bark

Heggen bark, som er barken av vill kirsebær tre (Prunus serotina) som vokser over hele USA, brukes i alternativ medisin som en hoste suppressant og snerpende. Den inneholder flere kjemiske stoffer som er kjent for å ha en medisinsk effekt, og på en gang den ble brukt i tradisjonell medisin for å lindre hoste også. Det er også anbefalt for behandling av enkelte fordøyelses plager på grunn av sin snerpende (vev sammentrekkende og utslipp begrensende) effekter.

Fysiske egenskaper

Heggen bark er høstet fra Prunus serotina treet, som er medlem av Rosaceae familie av blomstrende planter og trær. Barken er ru og brun, og treet kan vokse i seg selv så høyt som 100 fot, med en diameter på 4 eller 5 meter. Barken er høstet i høst og tørkes før det males til et pulver for medisinsk bruk.

Kjemisk innhold

De kjemiske stoffer som forekommer naturlig i heggen bark inkluderer benzaldehyd, prunasin (et stoff som genererer små mengder av cyanid) eudesmic syre, tanniner (fargestoffer som finnes i veden, så vel som i druer og te), kumariner og benzosyre.

Medisinske egenskaper av Wild Cherry Bark

Heggen bark, når malt til et pulver og deretter tilsatt til sirup, blir brukt som et slimløsende. En slimløsende bidrar til å lindre hoste ved å stimulere kroppen til å utvise hardt slimete. De slimløsende egenskaper heggen bark stammer fra utslipp av blåsyre, eller blåsyre, fra prunase enzym som finnes i barken. Den blåsyre først stimulerer åndedrett, og dermed fungerer som en slimløsende, og deretter sedates hosterefleksen, beroligende hoste. Heggen bark fungerer også som en snerpende, slik at den kan lindre diaré og magesmerter ved å hemme gastrointestinal vev.

Farer ved Wild Cherry Bark

Heggen bark utgivelser cyanidbaserte forbindelser. Mens disse forbindelser er gunstig i anbefalte doser, kan de være skadelige i store doser, eller hvis de brukes over en lang tidsperiode. I tillegg kan vill kirsebær bark forberedelser forårsake døsighet.

Utarbeidelse av Wild Cherry Bark

En dose på heggen bark kan bestå av 0,5 til 2 gram pulverisert bark, te laget av 1 ts. av pulverisert bark, 1 til 2 gram flytende ekstrakt, 2 til 4 milliliter skjær, eller 2,5 til 10 milliliter sirup. Tre doser per dag anbefales til hoste eller andre behandlet symptomene forsvinner. Pulver, ekstrakt, skjær og sirup er tilgjengelig fra naturmedisin forhandlere og naturmedisinere.