Digidexo.com

Matvarer som bli kvitt cellulitter

I dagens kroppsbevisste samfunn er det viktig å opprettholde utseendet. Vekttap prosedyrer, kosmetisk dermatologi og plastisk kirurgi er ikke lenger sett på som tabu. Men slik quick-fix (og ofte dyre) behandlinger er ikke alltid et levedyktig alternativ for cellulitter. Ved å ha en bedre forståelse av hva som forårsaker cellulitt og de spesifikke mat valg som bidra til å redusere det, kan du lage næringsrik beslutninger for sunnere smilehull-fri hud.

Årsaker

Cellulitter er rett og slett fettceller som blir fanget i bindevevet under hudens overflate. Denne oppsamlingen av fettcellene under huden kan virke klumpete eller dimpled som huden mister elastisitet med alderen. Ifølge Dr. Len Kravitz, Ph.D. «90 til 98% av cellulitt tilfellene oppstår hos kvinner." Cellulitter er mer vanlig hos kvinner som følge av variasjoner i fettcellestrukturen hos menn og kvinner. Dessuten er en forskjell i hormonnivået mellom kjønnene også en faktor.

Interessant nok, er cellulitter ikke spesielt for folk som er overvektig siden tilstanden er i stor grad et resultat av genetikk. Men visse modifikasjoner til kosthold i stor grad kan redusere forekomsten av cellulitter.

Riktig Ernæring

Ifølge Howard Murad, MD, grunnlegger av Murad hudpleie og forfatter av The Cellulite Solution, "Det viktigste for å bekjempe cellulitter er ernæring Som jeg alltid sier, før det var medisin, var det mat -. Og riktig mat i riktig Andelen kan reparere cellene og dramatisk forbedre utseendet av cellulitter. " Selv om ingen ufeilbarlig kur eksisterer, kan riktig ernæring effektivt behandle og forbedre cellulitter.

Kutt ned på inntaket av bearbeidet mat og raffinerte karbohydrater, siden disse bidrar til overflødig fett produksjon. Unngå å drikke brus som koffein viser seg mer giftstoffer som blir lett fanget i fettvev. Det er viktig å drikke rikelig med vann hele dagen for å skylle slike giftstoffer fra kroppen. The Institute of Medicine anbefaler at kvinner drikker ca 3,7 liter vann per dag.

Bland mer rå frukt, friske grønnsaker, magert kjøtt og hele korn i kostholdet ditt. Styrking måltider med ekstra protein og fiber bidrar til å gjenopprette muskler og stimulerer stoffskiftet. Rød kål, løk, spinat og gulrøtter er alle gode cellulitt-busting alternativer. En vellykket cellulitt-bekjempelse måltid plan bør inneholde matvarer rike på bioflavonoider som kål og sitrusfrukter som grapefrukt og tomater. Antioxidant pakket valg som grønn te eller blåbær er svært gunstig i å stimulere blodtilførselen til cellene og styrke kapillærene å øke hastigheten som kroppen kan bryte ned fettvev.