Digidexo.com

Bør jeg bruke såpevann i Min Enema Bag?

Såpevann Klyster er blant de mest brukte klyster for en rekke forhold, inkludert forstoppelse, avførings og rensing av tykktarmen og endetarmen før medisinske diagnostiske prosedyrer. Noen såper er tryggere å bruke enn andre. Såper kan også brukes sammen med andre additiver i et klyster løsning for å rense kolon og gi bedre rensing og lindring av ubehagelig fordøyelsessymptomer.

Forstoppelse

Sørg klyster slangen klemmes stengt. Bruk 2 til 3 dråper håndsåpe inn et klyster pose fylt med 2 liter filtrert vann som har blitt varmet opp til 103 grader F. Hold klyster bag lukket tett. Rist klyster posen grundig å blande såpeskum i vannet. Komme i posisjon for å administrere klyster. Sett rektal applikator. Slipp klemmen for å starte klyster. Såpevann klyster arbeide for å fylle tykktarmen med vann for å myke herdet avføring og å stimulere avføring gjennom sammentrekninger av kolon forårsaket av irritasjon fra såpevann løsning. Beholde administrasjonen posisjon i minst 5 minutter før du går på toalettet for å utvise klyster.

Kolon Rensing

Kolon rensing, gjennom bruk av en såpeskum klyster, er fordelaktig i rensing av tykktarmen før medisinsk testing. Utarbeide og administrere såpeskum klyster på samme måte som du bruker en såpeskum klyster for å avlaste forstoppelse. Bruk abdominal massasje under administrasjon av en kolon rensing klyster for å sikre at løsningen strømmer dypt inn i tykktarmen. Massasje fra bunnen igjen av tykktarmen jobber mot din høyre side og opp til brystet rett under ribbeina.

Avførings

Såpevann og Epsom salt klyster arbeide for å avlaste avføringsblokkering forårsaket av alvorlig forstoppelse. Manuell fecal evakuering kan være nødvendig ved å sette inn en hansker smurt finger inne i rektum for å fjerne en liten mengde påvirket avføring før klyster kan administreres. Innpode 2 til 3 dråper mild håndsåpe og 2 ts. Epsom salt i en klyster pose fylt med varmt vann. Administrere klyster løsning ved hjelp av abdominal massasje for bedre absorpsjon av klyster. Behold klyster i minst 5 minutter, gjerne lenger, for best resultat i lindrende avføringsblokkering.