Digidexo.com

Hvordan forberede et barn for øret Tube Surgery

Hvordan forberede et barn for øret Tube Surgery


Du har gjort beslutningen om å gå videre med øret tube kirurgi for barnet ditt. Nå er det tid til å forberede barnet ditt for prosedyren. Mens denne prosedyren er relativt vanlig og ikke vanligvis ta mer enn 20 minutter å fullføre, det gjør det krever anestesi. La barnet få vite hva du kan forvente på forhånd for å minimere frykt, spesielt hvis hun vil skilles fra deg.

Hvordan forberede et barn for øret Tube Surgery

•  Besøk stedet der operasjonen vil bli utført på forhånd. La barnet ditt å leke med lekene i venteområdet og snakke med de ansatte. Dette kan redusere stress i det ukjente.

Snakk med barnet om operasjonen på forhånd. Vis barnet ditt et bilde av øret og snakke om hva legen vil gjøre. Forklar hvordan dette vil hjelpe øret skade mindre.

Prøv å holde barnet ditt sunn før prosedyren. Hvis barnet ditt utvikler en forkjølelse eller lunger, kan operasjonen må avlyses.

Pakk en sutteklut eller leketøy hvis barnet ditt har en. Også ta noen leker eller en spesiell nytt leketøy å holde barnet opptatt mens du venter på operasjon.

Ta med spesielle drinker for barnet ditt. Noen ganger drikker er tillatt opp til to timer før operasjonen. Du vil definitivt ha en sugekopp eller flaske med favorittdrinker for å bidra til å roe et barn som han kommer ut av anestesi.

Bade barnet ditt kvelden før inngrepet, og sørg for å vaske håret. Du kan ikke være i stand til å få ditt barns ører vått i flere dager.

Kle barnet i PJs eller en behagelig antrekk for prosedyren. Du kan også la barnet kjøpe noen spesielle pyjamas.

Hint

  • Prøv å finne en poliklinisk pediatrisk kirurgi sentrum, som henvender til barn. Du er mer sannsynlig å få lov til å bo sammen med barnet før han sovner i denne type anlegg.
  • Ta med deg en bærbar DVD-spiller for å holde barnet ditt distrahert før prosedyren, og det kan bidra til å roe barnet så hun kommer ut av anestesi.
  • Ta med smokk hvis du barnet tar en. Barn er ofte irritable og gråter når de kommer ut av anestesi.
  • Snakk med legen din om du bruker aspirin eller Motrin før operasjonen. Noen leger ikke vil at barnet skal ha dette som det kan øke blødninger.