Digidexo.com

Rask Effektiv Vekttap for kvinner

Effektivt vekttap betyr å ta uønskede pounds off permanent, kanskje etter en graviditet eller under overgangsalderen. Hvis du håper på raskt vekttap, må du revurdere dine daglige rutiner. Et sunt kosthold som legger vekt på frisk frukt og grønnsaker med en øvelse regime som bygger muskel vil hjelpe deg å miste vekt og ser tonet.

Tips for å spise mindre

Det finnes en rekke enkle endringer som du kan passe inn i din kostholdsplan som vil hjelpe deg å miste vekt raskt. Først av alt, ha et måltid tre til fem ganger om dagen. Det kan være alt for lett å beite av et barns plate og deretter ikke tjene deg selv fordi du føler at du allerede har spist. Forbered deg en plate som er minst halvparten grønnsaker eller frukt, legge til en del av lean protein og du har et sunt måltid som vil fylle deg opp. Hvis du føler at du trenger mer, legge til en servering av hele korn, som brun ris eller en skive grov toast.
Lær hvordan store porsjonsstørrelser er. Måle eller veie maten med måling kopper eller en mat skala for å unngå over-spising. Når du har tjent selv, satt resten av maten i kjøleskapet eller tilbake i skapet. I mellom måltider, unngå raffinert, sukkerholdig snacks i favør av skiver grønnsaker eller et stykke frukt. Hvis du ønsker litt ekstra protein, noe som kan bidra til å holde deg fornøyd, prøv et glass skummet melk eller fettfattig ost.
Begynn hvert måltid med grønnsaker eller frukt, siden de vil hjelpe dempe sult ved å fylle deg opp med fiber. Unngå fete sauser og smør i favør av varme sauser eller velsmakende krydder. Sitronsaft og en skvett olivenolje kan erstatte majones i egg og tunfisk salater. Spise færre stivelse ved bruk av store salatblad å lage en wrap i stedet for tortilla eller brød.

Tips for mer bevegelse

Legge til fysisk aktivitet til kosthold vil ikke bare hjelpe deg å miste vekt, men du vil se en forskjell i din kroppsform selv før å miste pounds. Det er fordi et pund av lean muskel tar opp mye mindre plass enn en halvkilo fett. Neste gang du er i en butikk, sammenligne en halvkilo smør med en halvkilo mørbrad biff å se forskjellen selv. Bygge opp til i det minste en halv time av fysisk aktivitet hver dag.
Start med en tur rundt kvartalet, eller dra nytte av en trapp. Går opp og ned et par ganger vil få pulsen opp. Hvis du eier en hund, ta det for en rask spasertur eller en joggetur. Hunden trenger mosjon også, og vite at du gjør noe godt for dere begge er motiverende. Når du handler, parkere så langt fra inngangen som du kan. Inne i butikken eller kjøpesenteret, gå i stedet for å ta rulletrapper eller heis. Legge til ekstra aktivitet på dagen vil brenne av ekstra kalorier og hjelpe deg å miste vekt raskt og trygt.