Digidexo.com

Hvordan justerer jeg Magneticarms på briller?

Hvordan justerer jeg Magneticarms på briller?


Med den økende populariteten til clip-on solbriller, mange brilleglass rammer nå utstyrt med magneter for bruk med magnetisk clip-on solbriller. Disse magnetiske brikker er noen ganger på broen av rammene, men oftest de er på endestykkene, og legger til en ekstra bump der vanligvis metallkurver jevnt. Med denne ekstra stykke på veien, hvordan manipulere du armene hvis de får ut av klask? Heldigvis er nesten like enkelt som å justere standard brilleglass rammer justere magnetiske armene på briller.

Hvordan justerer jeg Magneticarms på briller?

•  For å vurdere justering, ta på deg brillene og ser i speilet. Legg merke til hvis ene side er høyere enn den andre. Tuck i haken og se på briller fra toppen. Legg merke til hvis ene side presser ut lenger enn den andre.

Skruene på de fleste metallrammer er plassert under endestykkene. Snu glassene opp ned. Spenne endestykket mot en benk eller bord. Stram skruen med vanlig skrutrekker. Gjenta for den andre siden. Snu glassene oppreist, og stram de synlige hengselskruene på samme måte.

Ta på brillene og ser i speilet. Legg merke til justeringer. Noen ganger kan en skjev par briller vil være rett når skruene er stramme. Hvis dette er tilfelle, er du ferdig. Hvis justeringen er uendret, fortsett til trinn 4.

Drape myk fille over endestykket du har tenkt å justere. Sett tuppen av tangen mellom den utstikkende magnetisk brikke og øyet ledningen holder linsen. Gjør dette på utsiden av fille for å beskytte finish på rammen. Hvis den ene side av rammen er høy, at armen beveger seg. Hvis den ene side av rammen er skyve ut, beveger armen ut. Ta på deg brillene og ser i speilet. Gjenta om nødvendig.

Hint

  • Hvis brillene er sterkt bøyd, kan rammene bryte under justering.