Digidexo.com

Post Liver Transplant Pain

Post Liver Transplant Pain


En levertransplantert er kirurgisk utskifting av en usunn, syk lever med en ny lever. Etter denne operasjonen krever at pasientens hele organet fjernes for utskifting, innebærer etter transplantasjon smerte.

Betydning

Utføre mer enn 400 funksjoner i kroppen på en daglig basis, ifølge University of Southern California (USC) Kirurgisk avdeling, leveren er avgjørende for kroppens helse. En levertransplantasjon er nødvendig for pasienter som står overfor livstruende leversvikt.

Time Frame

Etter seks til 12-timers drift, vekker pasienten i en intensivavdeling (ICU) og er fortsatt på sykehuset i opptil tre uker, ifølge American Liver Foundation. Medisinering og nøye overvåking (for infeksjon forebygging) er metoder for smertebehandling.

Side Effects

Kvalme, oppkast, leversmerter, smerter i ribbeina, smerte når du hoster, væskeretensjon, økt blodtrykk, hodepine og diaré er mulige bivirkninger som varierer blant pasientene. Medisinen brukes til å fremme kroppens aksept av det nye orgelet er ofte årsaken til disse bivirkningene.

Postoperative komplikasjoner

En rekke av postoperative komplikasjoner er mulig, og de begynner med symptomer på smerte. Disse inkluderer infeksjon, høyt blodtrykk, galle lekkasje, biliær stenose, kroppens avvisning av den nye leveren og plutselige symptomer på diabetes. USC Kirurgisk avdeling hevder at det er ingen måte å forutsi hvilke pasienter som har en større sjanse for slike komplikasjoner.

Tegn på avvisning og / eller infeksjon

Mens postoperativ smerte er normalt, kan tegn til bekymring oppstår etter at pasienten utgivelse, og kan være en indikasjon på infeksjon eller avvisning av den nye leveren. Slike tegn er feber lenger enn noen få dager, kortpustethet, en slim-fylt hoste, rød og / eller brennende urin, langvarig oppkast, utslett, svart avføring og vaginal irritasjon.

Medisinering

Mens pasienten får smertestillende medikamenter under sitt sykehusopphold, er medisiner foreskrevet av pasientens utgivelsen gitt for å fremme kroppens aksept av den nye leveren. Pasienter bør diskutere smerte og medisinering med en lege og ikke ta smertestillende medisiner med mindre rådet til å gjøre det.