Digidexo.com

Nærsynt Eye Øvelser

Nærsynt Eye Øvelser


Nærsynthet, kjent i medisinske kretser som nærsynthet, er en visjon defekt der du ser ting på avstand så uskarpt, mens i nærheten av objekter er klare og i fokus. Oftest årsaken nærsynthet er at øyeeplet eller hornhinnen eller linsen i øyet er misformet, slik at lyset som kommer inn i øyet er rettet litt foran hinnen, den bakre del av øyet som snur lys og bilder til nerveimpulser til hjernen.

Fungerer de?

Eye øvelser har blitt foreslått som en kur siden 1891, da Dr. William Bates publiserte sin treningsform for å korrigere synsproblemer.

I 2004, American Academy of Ophthalmology evaluert en rekke programmer for øye øvelser, biofeedback, muskelavslapning og vernebriller massasje. Som sitert på All About Vision nettsted, konkluderes det med: "Nei bevis ble funnet at visuell trening har noen effekt på utviklingen av nærsynthet. Ingen bevis ble funnet at visuell trening forbedrer synsfunksjon for pasienter med hypermetropi (langsynthet) eller astigmatisme. Ingen bevis ble funnet at visuell trening forbedrer visjon tapt gjennom sykdomsprosesser. "

Trene øynene dine vil neppe endre den grunnleggende formen på øyeeplet eller av hornhinnen for å endre måten lyset brytes og projisert på netthinnen, som er hvordan øye kirurgi som Lasik fungerer. Øvelsene er laget for å styrke musklene som styrer formen på linsen. Hvis disse musklene er svake, kan øvelsene bidra til å forbedre din visjon. Men kontrollerte studier ikke har vist øvelser for å bedre folks syn mye, om i det hele tatt.

Øvelser

På den annen side, øvelsene foreslått er ikke sannsynlig å gjøre noen skade, og noen mennesker tror de har dratt nytte av å bruke dem. Det området noen generelle regler som vil bidra til at du ikke gjør ting verre, i det minste. Gjør øye øvelser i mykt lys uten blending; gjøre visse noen av de tingene du fokuserer på er godt opplyst. Vær forsiktig, om å lukke øynene eller bruke press, og ikke trener øynene dine på en måte som stammer dem eller forårsaker ubehag. Siden du trener musklene, la dem hvile etterpå, akkurat som du ville noen andre muskler du trener.

Nettsteder som tilbyr retninger for øye øvelser, for eksempel Eye Øvelser for god Vision.com, anbefaler at du starter ut med avspenningsøvelser, som dyp pusting og visualisere lungene dine i aksjon, før du starter de spesifikke øye-øvelser. En enkel øvelse, der utøvere foreslår vil bidra til å gjøre objektivet mer fleksibel, er å henge en ball fra tak om brystet høy. Få noen til å trekke ballen så langt tilbake som mulig og la gå, så det svinger mot deg (eller du kan starte det selv), og deretter flytte ut av sin vei uten å flytte føttene, prøver å holde ballen i fokus hele veien.

En annen øvelse i skiftende fokus starter ved din holde en blyant eller fingeren ca 6 inches foran nesetippen din og fokusere på det du teller til fem. Deretter fokusere på et objekt ca 20 meter for en annen fem-count. De anbefaler å gjenta dette 40 ganger. Etter at de anbefaler "prakke" øynene i minst to minutter ved å lukke øynene og forsiktig dekker dem med håndflatene cupped, slik at de ikke kommer i kontakt med øyelokkene. Pust langsomt og dypt for å hjelpe slappe av.

Flere flere øvelser er detaljert på et vell av nettsteder, mange med attester fra fornøyde kunder som attesterer sine fordeler. For å finne dem, søk "øye øvelser for nærsynthet" eller lignende uttrykk.