Digidexo.com

Den beste dietten for å sparke starte vekttap

Ifølge en 2006 gallupundersøkelse, 56 prosent av amerikanerne sier de ønsker å gå ned i vekt. Hvis du er en av dem, kan en rask start på vekttap plan gi deg raske resultater som motiverer deg til å fortsette. Heldigvis Shedding pounds rask er ikke en ønskedrøm. Det er ikke lett, men hvis du forplikte seg til en ganske streng diett diett, kan du sparke starte vekttap.

Telle kalorier

Planlegg å redusere ditt daglige kaloriinntaket til rundt 1200 kalorier per dag. (Siden de fleste mennesker spiser mellom 2000 og 2200 kalorier hver dag, er dette en betydelig kalorireduksjon for mange slankere.) Det er lett å undervurdere hvor mange kalorier du får, så vær årvåken om å føre matdagbok og måle hver del av mat før du spiser den. For å gjøre å holde seg til planen din enklere, måle og forberede flere måltider og snacks på forhånd slik at du kan hente dem når du er klar til å spise. Hvis du må gjette kalori greven av en bestemt mat, legge til ca 200 kalorier til din beste gjetning --- det er bedre å overvurdere enn å undervurdere. Stikker til denne kaloritelling vil hjelpe deg til å miste ca to pounds en uke

Velge Foods

Planlegg å spise tre måltider og en eller to snacks hver dag. Se etter matvarer som vil gi kroppen din de næringsstoffene den trenger og hjelpe deg til å føle deg mett etter å ha spist, for eksempel magre proteiner, nonfat meieriprodukter og mye frukt og grønnsaker. Hold deg til grillet og bakt mat, og bypass matvarer som er stekt eller marinert i smør eller kremete sauser. Også unngå matvarer som har transfett og mettet fett, inkludert bakevarer, stekt mat og solide sprer seg som smør og margarin.

Pass opp stivelsesholdige matvarer, inkludert poteter, hvitt brød og hvit pasta. Fordi stivelse lagrer vann i kroppen, klippe det ut av din diett kan hjelpe deg å miste 5 pounds av vann vekt i løpet av ca en uke. Begrens saltinntaket av samme grunn.

Finding Balance

Ikke spise mer kalorier enn du forbrenner hvis du ønsker å gå ned i vekt. Innlemme en daglig trening inn i rutinen kan hjelpe kroppen din kaste enda flere pounds, og en time med sprek kardiovaskulær trening kan bidra til å balansere ut en og annen diett juks.