Digidexo.com

Øvelse for Diabetes

Regelmessig mosjon er avgjørende for en sunn forvaltning av diabetes. Trening bidrar til å kontrollere diabetes ved å forbedre kroppens utskillelse av insulin, bedre muskelstyrke, brenning overflødig kroppsfett og øke bentetthet og styrke.

Som insulin frigjøres fra bukspyttkjertelen, mengden av glukose (sukker) i blodet øker. Insulin stimulerer leveren og ber det til å ta i overkant glukose. Dette senker blodsukkernivået. Kombinasjonen av et sunt kosthold, mosjon, og foreskrevet medisin vil bidra til å kontrollere blodsukkernivået, og som et resultat av din vekt.

Aerobic Exercise

Regelmessig aerob trening arbeider for å øke hjertefrekvensen, bygge sterkere muskler, og styrke lungene. Den anbefalte mengden av aerobic trening for en normal voksen person er 30 minutter en gang om dagen fem ganger i uken. Begynn med 5 til 10 minutter om dagen hvis du ikke har vært aktiv på en stund og bygge opp til 30 minutter. Du kan også få 30 minutter med å splitte opp din aktivitet - en rask 10 minutters gange etter hvert måltid eller 15 minutter med trening om morgenen og 15 om natten.

Sjekk alltid med legen din før du begynner på et treningsprogram.

Stretching for Fleksibilitet

Fleksibilitet øvelser redusere sjansene for skader under andre aerobe aktiviteter og bidra til å holde leddene ung og smidig. Før du tar fatt på en aerobic trening, varme kroppen opp ved å forsiktig strekke i 5 til 10 minutter. Yoga er en flott måte å få både aerobic og fleksibilitet fordeler i én pakke.

Vektløfting

Styrketrening hjelper opprettholde sterke muskler, holder bein sunn og vilje gjør hverdagslige aktiviteter som å løfte barnet ditt en enklere oppgave. Sikt på en vekt-løfting session tre ganger i uken i 15 minutter. Dette kan være på ditt lokale treningsstudio eller så enkelt som å løfte vekter i stua.