Digidexo.com

Hvordan kombinere Soya Beans

Hvordan kombinere Soya Beans


Mat kombinere er en svært omstridt form for ernæringsterapi og vektkontroll, gjort populært på 1980-tallet av Harvey og Marilyn Diamond langvarige bestselgende bok "Fit For Life." Også kjent som sekvensiell spising, er konseptet basert på ideen om at visse matvarer bør spises i bestemt rekkefølge, på visse tider av døgnet, eller i visse kombinasjoner. Men ikke noe mat, for eksempel soyabønner ikke helt passer innenfor reglene. Mens de er en proteinrik mat, er det debatt om de skal kombineres som et protein eller som en stivelse.

Hvordan kombinere Soya Beans

Kombiner Soya Beans for Optimal Fordøyelse

•  Bestem om du ønsker å inkludere soya i kostholdet ditt. Ulike talsmenn for mat kombinere har ulike meninger angående sikkerhet og helsemessige fordeler av soya. Soya er en fettfattig proteinkilde og en kilde for isoflavoner, som kan hindre at visse typer kreft. Men viss forsiktighet mot soya, hevder det er slim-forming. Dermed først lese de ulike store bøker om mat kombinere og selv bestemme om du ønsker å spise soyabønner.

Kombiner soyabønner med lite sukker, høy vann grønnsaker. I deres ubehandlet form, kan soyabønner klassifiseres i mat-kombinere dietter sammen med andre belgfrukter, eller en stivelse. Som sådan, kan du nyte dem med store mengder rå eller lett dampet grønne grønnsaker, samt lav-sukker frukt som sitron og lime, avocado og tomat. Stivelse kan alle bli kombinert med friske fett som olivenolje samt.

Unngå å kombinere soyabønner med animalsk kjøtt, meieri, stivelsesholdige grønnsaker eller frukt. Hvis stivelse, inkludert soyabønner, er kombinert med andre vanskelige å fordøye mat som animalsk protein, kan resultatet bli opprørt og overflødig avfallslagring. Soyabønner bør aldri spises i tett rekkefølge med frukt, som er best spises på egen hånd, timer atskilt fra ethvert måltid.