Digidexo.com

Årsaker til feber med lavere magesmerter

Årsaker til feber med lavere magesmerter


Feber er vanligvis tidlige indikatorer på infeksjon. Når ledsaget av lavere magesmerter, kan feber indikere noe så enkelt som en mage influensa. Imidlertid kan det være et internt problem som trenger medisinsk behandling. Varighet og plasseringen av smerte er begge faktorer å vurdere.

Sykdommer

Blindtarmbetennelse, Crohns sykdom, divertikulitt, mage obstruksjon og nyreproblemer alle føre til lavere magesmerter. Feber forekommer på et eller annet punkt med hver tilstand. Andre symptomer som er unike for hver av disse sykdommene kan være til stede.

Andre alvorlige forhold

Hvis venstre ubehandlet, sykdommer som påvirker organer som vedlegg eller nyrer kan permanent skade organer og kan føre til døden. Divertikulitt og mage hindringer kan føre til alvorlige interne infeksjoner.

Mat poisining og parasitter

Matforgiftning og mange interne parasitter vil føre til lavere magesmerter med feber. De fleste tilfeller av matforgiftning vil klare opp i løpet av få dager, men tarmparasitter som cysticercosis, taeniasis, trikinose og cyclosporiasis ofte krever medisinsk behandling.

Hensyn for kvinner

Kvinner med lavere magesmerter og feber kan ha en bekkeninfeksjon som kan føre til ufruktbarhet eller svangerskap utenfor livmoren. Svangerskap utenfor livmoren kan være livstruende.

Advarsler

Hvis magesmerter er alvorlig, plutselig eller langvarig, bør lege oppsøkes så snart som mulig. Dette er spesielt viktig når feber er til stede som det kan tyde på en farlig underliggende tilstand.